Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

Cjenik dostave

Roba naručena u našoj internetskoj trgovini, telefonom ili e-poštom... šalje se u najkraćem mogoćem roku. Kako bismo naručene artikle dostavili što prije, odabiremo optimalan put. S našim partnerom za dostavu, tvrtkom DPD, dostavu možete očekivati već sljedeći dan. Ako prilikom dostave niste na navedenoj adresi, kurir će vas nazvati i u dogovoru s vama ugovoriti novi termin.

Strošek dostave

Vrta artikla Cena
brisači, žarulje, žmigavci, filteri, prsluci za spašavanje, svjećice, i slični artikli 4,95€ ≈ 37,29KN
prednja svjetla, ogledala, maske, sklopke, disk pločice 9,95€ ≈ 74,96KN
posebni proizvodi 29,95€ ≈ 225,KN

Svi troškovi dostave i pakiranja obračunaju se u postupku kupnje te se ispisuju na narudžbenici/računu.

Kada je naručeno više artikala i rok dobave je za neke duži, uglavnom se artikli koji su na zalihama šalju odmah, a ostali čim budu na raspolaganju. Mogući trošak dostave obračunat ćemo samo pri prvoj pošiljci, za kasnije pošiljke trošak ćemo snositi mi.

Besplatna dostava

Besplatna poštarina odnosi se samo na internetske narudžbe

Dostava bilo gdje – prije podne

Naš partner uglavnom dostavlja pakete u prijepodnevnim satima na adresu unesenu prilikom predaje narudžbe. U svoj profil možete dodati i druge adrese dostave. Ako vas kurir ne uspije dobiti, nazvat će vas na kontaktni broj za ponovni termin (moguće i lokaciju) dostave.

Status pošiljke

Za informacije o trenutnom stanju pošiljke možete nas nazvati na broj 01 777 67 63  na kojem ćemo vam dati broj vašeg paketa. Zatim putem poveznice DPD Praćenje paketa, upišite broj svog paketa te provjerite njegov status/dolazak. Za sve točne informacije ili poteškoće možete se obratiti i na DPD centralni broj +385 1 3430 600 ili na info@dpd.hr.

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi