Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

1
2
3

Ukrasni poklopci naplataka

Broj proizvoda u kategoriji: 305
Neki proizvodi u donjoj kategoriji su univerzalni i bit će prikazani bez obzira na izabrano vozilo.

100% PRAVI REZERVNI AUTO DIJELOVI ZA SVAKU NARUDŽBU!

Odaberite uslugu Silux Premium za kupovinu bez briga.

Još
267
proizvoda

Ukrasni poklopci naplataka

Za lijep izgled vašeg automobila pobrinut će se ukrasni poklopci naplataka, koji se obično nazivaju ratkapne ili radkapne. Dostupni su u više varijanti koje se razlikuju u ovisnosti od proizvođača, materijala od koga su napravljeni i naravno boje i oblika. Pri tome svoje želje možete ostaviti slobodan put, jer su ukrasni poklopci od estetskog značaja, iako služe i kao dodatna zaštita za naplatke automobila. Ovo je posebno vidljivo zimi kada se naplatci mogu oštetiti uglavnom sa solju od puta. Ukrasni poklopci naplataka odgovarajuće veličine učinkovito spriječavaju ovo i čine da automobil izgleda mnogo privlačnije i atraktivnije. Uz pravilan izbor, za njim će se okretati svi pogledi, i što je još važnije, dopast će vam se!

Srebrni poklopci su uvijek u modi

Ukrasni poklopci auto naplataka mogu biti srebrne, crne ili bilo koje druge boje, a danas gotovo da i ne postoje ograničenja. Dostupni su i dvobojni ukrasni poklopci naplataka, koji izgledaju posebno zanimljivo, jer ih je jako malo, tako da ćete s njima privući pažnju. Veoma je popularno na primjer, kombiniranje srebra i crne boje u nekom zanimljivom uzorku, koji formiraju otvori na poklopcu. Iako su ukrasni poklopci naplataka sada dostupni u svim mogućim bojama, postojanost između njih je konstantno srebrna ili metalik. Oni su izuzetno elegantni, i nikad ne izlaze iz mode i izvrsno se uklapa u bilo koju boju automobila, tako da s njim sigurno nećete pogriješiti bez obzira koji automobil vozite.

Bezbroj atraktivnih mogućnosti

U našoj internet trgovini sa auto dijelovima Silux.hr dostupne su ukrasni poklopci naplataka proizvođača TQ, Bottari i Javoplast, koji su najpoznatije u ovoj oblasti. Smatra se da su njihovi proizvodi visoke kvalitete i dugo održavaju sjajan izgled, osim što nude mnogo različitih modela koji su također veoma pristupačni. Iz tog razloga, u našoj ponudi su dostupni povoljni ukrasni poklopci naplataka različitih oblika i veličina. Prava veličina je ključna za to da se ukrasni poklopci za automobilske felne dobro prilagode, tako da prilikom kupnje moramo obratiti pažnju na to koliko centimetara su vaši naplatci. Naravno, nema ograničenja prilikom odabira boje ili oblika ukrasnih poklopaca, tako da slobodno možete izabrati te koji će vam odgovarati. Pronaći ćete doista širok spektar raznobojnih poklopaca koje će vam zaštititi naplatke i učiniti da vaš automobil izgleda fantastično!

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi