Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

1
2
3

Ovjes i pogon

Sigurna kupovina dijelova auto ovjesa

Internet trgovina Silux nudi nekoliko vrsta načina plaćanja. Kupovina je jednostavna i 100% sigurna. Preporučujemo da prilikom kupovine koristite uslugu Silux Premium kako biste pronašli najkvalitetniji proizvod koji će biti 100% prikladan za vaše vozilo. Tu smo da vam pružimo najbolje iskustvo kupovine s našim auto dijelovima. Ovu uslugu možete odabrati u samom postupku kupovine.

Saznajte više

Ovjes i pogon

U šasiji automobila se nalaze pogonski auto dijelovi automobila, sustavi za ublažavanje vožnje i kočioni sustavi. Amortizeri pored smirenije vožnje, omogućuju kontroliranje vozila, jer samo sa njima vozilo može sigurno ubrzavati, skretati ili usporavati kako bi se omogućilo bolje prianjanje između gume i ceste. Dijelovi automobila na vozilu su veza između motora i vozača i osiguravaju sigurnu vožnju. Ovdje ćete pronaći kvačila, ležajeve i ovjes kotača vrhunske kvalitete. Uvijek se morate osloniti na kočnice, kvačila i amortizere sa dobrim funkcioniranjem, koji će vam pomoći da sigurno i bezbjedno krenete na put. Redovito održavanje i kvalitetni pogonski dijelovi će godinama i godinama održavati vaš automobil u dobroj formi.

Slučajan proizvod

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi