Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

1
2
3

Brtve

Broj proizvoda u kategoriji: 3580

100% PRAVI REZERVNI AUTO DIJELOVI ZA SVAKU NARUDŽBU!

Odaberite uslugu Silux Premium za kupovinu bez briga.

Još
3542
proizvoda

Brtve

Brtve

Nakon više ljetneg korištenja i izlaganja ekstremnim temperaturama, u automobilu se moraju toliko često mijenjati različite brtve. Vrijemenom se istroše zbog stalne uporabe i drugih razloga. Zbog toga vise ne pečate kao kao kada su bili još uvijek novi. Oni mogu izazvati probleme sa paljenjem, veliku potrošnju goriva ili ulja, loše performanse motora, kao i druge probleme sa automobilom. Brtve glave motora također su podložne veoma visokim fluktuacijama temperature, što dalje ima utjecaj na njihovo trošenje i skraćuje njihov radni vijek. Neki modeli automobila također brtve istroše prije nego drugih modela, pa ćemo ih morati češće mijenjati. U slučaju da se ne sjećate kada ste ih posljednji put zamijenili, učinite to sada i pobrinite se da automobil nastavi rad nesmetano! U našoj ponudi naći ćete brtve različite kvalitete po povoljnim cijenama.

Različite brtve i njihov značaj

Brtve su vrlo važne, iako je mali dio automobila. Osiguruju da svi, auto dijelovi rade kako bi trebali. Različite brtve, koje su dostupne u ponudi, namijenjene su tome da spriječe istjecanje mješavine goriva, zraka kao i ulja. Ovo je važno kako u pogledu smanjenja troškova potrošnje i održavanja automobila, tako i u pogledu brige o životnoj sredini. Brtve glave motora treba obavezno zamijeniti tada kad mijenjate glavu motora. Ona je veoma opterećena tijekom rada automobila, osobito kada nije opremljena odgovarajućim brtvilima u savršenom stanju. Stoga ne stavljajte stare brtve na novu glavu motora, već odvojite nekoliko desetaka eura za nove. Ovo može pomoći da se poboljša funkcioniranje glave motora i njen dulji vijek, a prije svega da se izbjegne da se mora ponovo mijenjati tako brzo. Naći ćete i razne druge dihtunge, poput onih za blok motora, brtve usisnog kolektora odnosno razvodnika ili onih koja se koriste za kadicu za ulje ili za bilo koje druge svrhe. Osim toga, na raspolaganju su perforirana brtvila vratila i kućišta zupčanika za pogon osovine, brtve za poklopac i stablo ventila, kao i mnogi drugi modeli koje možete odabrati. Ako slučajno ne pronađete proizvod koji tražite, kontaktirajte nas i zajedno ćemo pronaći pravo riješenje.

Kada je vrijeme za zamjenu?

Auto brtvila treba zamijeniti kada se primjeti curenje, kao i kada se zamijeni sastavni dio motora. U mnogim slučajevima, brtvila mogu biti uzrok problema sa automobilom, koji mogu biti loše kvalitete ili dotrajali. S vrijemena na vrijeme ih je potrebno zamijeniti. Srećom, mogu se dobiti po veoma povoljnoj cijeni, tako da nećete morati da oduzimate previše njih, čak i ako se odlučite za kvalitet. Ovo je definitivno isplativije, jer jeftina brtvila mogu također doprinijeti u trošenju drugih dijelova automobila i na taj način povećati troškove popravke. Pogledajte koja su brtvila dostupna u našem asortimanu i učinite rad vašeg automobila boljim!

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi