Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

1
2
3

Auto žarulje

Broj proizvoda u kategoriji: 1397
Neki proizvodi u donjoj kategoriji su univerzalni i bit će prikazani bez obzira na izabrano vozilo.

100% PRAVI REZERVNI AUTO DIJELOVI ZA SVAKU NARUDŽBU!

Odaberite uslugu Silux Premium za kupovinu bez briga.

Još
1359
proizvoda

Auto žarulje

Žarulje za vaš auto

Žarulje H7, H4 i H1 su definitivno najpopularnije među vozačima, jer važe za pouzdani izbor. Ovo su klasične halogene žarulje koje se najčešće koriste za farove automobila. Takve auto žarulje također preporučuju proizvođači vozila. Halogene žarulje nude visoku svjetlost bez odsjaja, pa se odlično snalaze na cesti. Mogu se koristiti bez straha da ćemo zaslijepiti vozila koja idu nasuprot nas, a istovrijemeno nam dati dobar pregled onoga što se događa na cesti. Treba imati na umu da posljednje ne ovisi samo od žarulje, već i od samog fara automobila, njegove očuvanosti, debljine i materijala od koga je izrađen. Sa godinama, na njemu su se stvorile ogrebotine, koje uzrokuju pogoršanje vidljivosti i svjetlosti, a također nečistoća može biti uzrok slabe snage farova automobila. Zbog toga je veoma važno da farovi vozila budu uvek čisti.

Prednosti auto žarulja H7, H4

Automobilske H7, H4 žarulje, pored dobre svjetlosti, imaju i prilično dug životni vijek, koji varira od modela do modela. Neki od njih izdrže više godina bez promjene, što je svakako vrlo praktično. S druge strane, postoje modeli sa nešto kraćim životnim vijekom, koji nude mnogo bolje osvjetljenje. Mnogi vozači kažu da imaju osjećaj kao da se voze danju, jer tako jake žarulje H7 i H4 doista osvjetljavaju put. Na tržištu, dakle, postoje i veoma snažne žarulje H7, H4 koje je potrebno češće zamijenjivati, i nešto manje jake H7 sijalice koje ćete rijetko menjati. Za koga se odlučite ovisi od vas i vašeg stila vožnje. Ako noću vozite puno, onda ima smisla odabrati što je moguće jače modele, ali naravno, u automobilu bi uvijek trebali imati rezervnu. Najbolje je da u rezervi bude što više parova identičnih žarulja i da se obje zamjene odjednom. Kada jedan od njih prestane da radi, postoji velika šansa da drugi uskoro prestane da radi. Pored toga, važno je i da su obje žarulje u farovima automobila jednake, kako bismo našem vozilu omogućili najbolje osvetljenje.

Razni odabiri i mogućnosti

Na raspolaganju su žarulje mnogih priznatih proizvođača. Svaki model može imati različite karakteristike, pa je prije kupnje pametno provjeriti o kojoj žarulji se radi. Pri tome treba voditi računa da ono bude odgovarajuće za naše vozilo, kao i svjetlost koju emituje ili boja te svijetlosti. Također možete uporediti karakteristike svakog modela i njihova kvaliteta kroz različite testove koji će vam pomoći da odaberete prave žarulje za svoj automobil. Na testovima testiraju i njenu snagu i život i druge karakteristike. Tako ćete lakše odlučiti kog proizvođača i koji model da odaberete. U ponudi su također i povoljniji modele koji omogućuju dobar odnos cijene i kvaliteta.

Što je sa LED žaruljama?

Sa LED lampicama odnosno žaruljama možete uštjedeti energiju i gorivo i pružiti veću sigurnost. Oni emituju veoma jaku svjetlost, pružajući dobro osvjetljenje. Najpopularnije su LED žarulje H7. Promijenjeno podnožje LED žarulje H7 koristi se u gotovo svakom drugom vozilu. Mnogima je takva svjetlost također estetski bliža od žućkaste svjetlosti halogenih žarulja. Pored toga, veoma su izdržljivi i moćni i skoro zauvijek, jer ih mijenjate samo svakih nekoliko godina. Zato se isplati pogledati ponudu i izabrati prave LED auto žarulje što je prije moguće kako biste dobili bolju vidljivost!

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi