Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

1
2
3

Halogene žarulje

Broj proizvoda u kategoriji: 675
Neki proizvodi u donjoj kategoriji su univerzalni i bit će prikazani bez obzira na izabrano vozilo.

100% PRAVI REZERVNI AUTO DIJELOVI ZA SVAKU NARUDŽBU!

Odaberite uslugu Silux Premium za kupovinu bez briga.

Još
637
proizvoda

Halogene žarulje

HALOGENE ŽARULJE

U automobilskom svijetu halogene žarulje su i dalje najpopularnije, iako su druge vrste žarulja trenutno u modi. Ovo se osobito odnosi na LED auto žarulje koje troše manje energije, ali imaju i neke nedostatke. U budućnosti će LED tehnologija vjerojatno još napredovati i također preovladati, a do tada su još uvijek dovoljne klasične halogenke za sve potrebe vozača. Odlično rade i danju i noću, pružajući odlično osvjetljenje na cesti i vdljivost vozila u svim vrijemenskim uvjetima. Također s njima teže zaslijepimo vozače nasuprot nas jer dozvoljavaju uporabu bez dosadnog blještanja. Najčešće se koriste žarulje sa podnožjem tipa H7, dostupne sa drugim vrstama podnožja različitih boja.

Suvremene halogene žarulje

Halogene žarulje obično daju svjetlo žutu boju, iako boja svjetlosti varira od modela do modela. Neki također daju nešto manje žute svjetlosti, što ih približava boji bijelih LED žarulja. Trenutačno je takva svjetlost veoma popularna, no uporaba LED žarulja nije uvijek u skladu sa zakonom ili homologacijom automobila, pa takve halogene žarulje nude dobru alternativu. Ekološke halogene žarulje se također koriste za uštjedu energije i samim tim goriva. U jednoj godini uporabe možete uštjedeti prilično nekoliko litara. Štaviše, takve halogene žarulje za automobil imaju također nekoliko procenata bolju osvjetljenost i dulji vijek, pa je vredno uložiti u njih. Njihov kvalitet garantuju priznati proizvođači koji se smatraju svijetskim liderima na ovom polju. Pokušavaju da vozačima pruže modele koji dobro rade i ne treba ih često mijenjati, a na tržištu je sve više takvih. Ako odaberete halogene žarulje priznatih proizvođača, sigurno ćete biti zadovoljni kupnjom.

Pobrinite se za veću sigurnost

Kupnjom putem interneta uštjedet ćete prilično novca. Određeni modeli se prodaju pojedinačno, a neki su dostupni i u većim pakiranjima koja sadrže više komada. Ovi paketi su posebno pristupačni i također vam omogućuju da imate na raspolaganju prave žarulje automobila. Uvijek će vam biti na raspolaganju kad vam zatrebaju. Sa gledišta bezbjednosti, definitivno je veoma važna blagovrijemena zamjena žarulja kada stara prestane raditi. Ne biste trebali da dođete u iskušenje da vozite svoj automobil bez upaljenih svjetala, jer to može biti vrlo opasno. Zbog toga treba kupiti odgovarajuće halogene žarulje prije nego što postojeće prestanu da rade i tako napraviti zalihe. Pogledajte ponudu i odaberite one koje su vam potrebne!

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi