Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

1
2
3

Dnevna svjetla

Broj proizvoda u kategoriji: 92

100% PRAVI REZERVNI AUTO DIJELOVI ZA SVAKU NARUDŽBU!

Odaberite uslugu Silux Premium za kupovinu bez briga.

Još
54
proizvoda

Dnevna svjetla

Dnevna svjetla

Dnevna svjetla su sigurno vrlo važan dio automobila sa stajališta sigurnosti. Pomoću njih brinemo za vidljivost našeg vozila na cesti i da dobro vidimo cestu u svim vrijemenskim uvjetima. Iz tog razloga vrlo je važno da dnevna svjetla automobila budu aktivna i da se u njih ugrade odgovarajuće žarulje odnosno lampe. Isto važi i za sva dodatna svjetla u automobilu, koja se također moraju održavati u besprijekornom stanju.

Kada auto svjetla ne svijetle dovoljno dobro...

Dnevna svjetla koristimo svaki put kada vozimo auto. Automatski ih upalimo ili se same pale čim stavimo ključ u bravu. Ako primjetimo da naša automobilska dnevna svjetla ne rade kako treba ili da ne osvijetljavaju dovoljno dobro, potrebno je što prije poduzeti nešto. Od toga ovisi naša sigurnost na cesti, kao i od sigurnosti ostalih sudionika u prometu. Iz tog razloga, potrebno je pronaći uzrok, zašto dnevna svjetla za automobil ne rade kako bi trebalo, i također otkloniti ovaj uzrok kvara.

Zamjena žarulje i LED svjetla za automobil

Razloga zbog kojih automobilska dnevna svjetla ne rade je možda više. Najčešće je žarulja, koja nakon duljeg perioda uporabe može manje svjetleti ili čak potpuno pregorijeti. U tom slučaju žarulju treba zamijeniti i vaša svjetla će ponovo raditi. Ako vas često mijenjanje žarulje nervira, razmislite o LED automobilskim svjetlima, jer se ređe mijenjaju. LED žarulje za automobile omogućuju vam izvrsno osvjetljenje ceste i vašeg automobila gotovo ne mijenjajući žarulju, jer LED žarulje imaju veoma dug životni vijek.

Auto svjetla imaju ogrebana stakla

Još jedan čest razlog, zašto dnevna svjetla za automobil pružaju samo malo svjetla ili odnosno ne svijetle dovoljno jako od ogrebotina. Prednja stakla farova odnosno plastika koja pokriva žarulju godinama se ogrebe ili postanu mutna. Kao rezultat toga, dnevna svjetla više ne svjetle kako bi trebala. U tom slučaju možete ih polirati, ili još učinkovitije zamjeniti ih.

Oštećenja svjetla na autu i zamjena

Moguće je i da se dnevna svjetla pokvare. U ovom slučaju se ponekad mogu popraviti, a ponekad ih je potrebno zamjeniti. Isto tako u mnogim slučajevima zamjena je bolja opcija od popravke, jer popravak može biti prilično skup ili gotovo isti kao i kupnja novih automobilskih svjetala. Zbog toga, u slučaju kvara, isplati se razmotriti obje opcije i odlučiti se za optimalniju.

Pristupačne cijene svjetala za sve automobile

Naš asortiman uključuje dnevna i sve druge vrste svjetala za različite marke i modele automobila, kao i svi ostali auto dijelovi koji će vam možda trebati za vaš automobil. Nudimo širok izbor i vrlo pristupačne cijene koje vam omogućuju da brinete o svom automobilu uz manje troškove i tako uštjedite nešto novca. Obezbjeđujemo vam i vrlo brzu dostavu, tako da će vam odabrani auto dijelovi biti dostupni uskoro. Zato pogledajte naš asortiman i pronađite potrebne rezervne dijelove!

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi