-10% Popust! Kupon: SLX10 -10% Popust! Kupon: SLX10
Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

1
2
3

Stakla

Sigurna kupovina auto stakala

Internet trgovina Silux nudi nekoliko vrsta načina plaćanja. Kupovina je jednostavna i 100% sigurna. Preporučujemo da prilikom kupovine koristite uslugu Silux Premium kako biste pronašli najkvalitetniji proizvod koji će biti 100% prikladan za vaše vozilo. Tu smo da vam pružimo najbolje iskustvo kupovine s našim auto dijelovima. Ovu uslugu možete odabrati u samom postupku kupovine.

Saznajte više

Stakla

Vidi se da su automobili izvana izrađeni od metala i stakla. Auto stakla posebno su dizajnirana da izdrže visoke temperature i vanjske elemente, a istodobno pružaju štit od vjetra za putnike - otuda i naziv vjetrobranskog stakla. Moderna auto stakla razbijaju se na sićušne komade, kada dođe do nezgode, koji nisu toliko opasni kao oštri, veći komadi stakla. Unatoč tome da nova tehnološki sofisticirana stakla prevazilaze visoke temperature i velike temperaturne razlike, može se desiti da kamenčići sa ceste oštete staklo, koje se zbog toga lomi i treba ga zamijeniti. Ovdje ćete pored vjetrobranskih stakala pronaći i pumpe i mlaznice tekućine za čišćenje kao i spremnik tekućine za pranje stakla.

Slučajan proizvod

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi