Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

1
2
3

Auto kozmetika

Broj proizvoda u kategoriji: 1741
Neki proizvodi u donjoj kategoriji su univerzalni i bit će prikazani bez obzira na izabrano vozilo.

100% PRAVI REZERVNI AUTO DIJELOVI ZA SVAKU NARUDŽBU!

Odaberite uslugu Silux Premium za kupovinu bez briga.

Još
1703
proizvoda

Auto kozmetika

Za pravilno uređenje i održavanje vozila brine se auto kozmetika, a njezin veliki asortiman možete pronaći u našoj ponudi. Razni proizvodi auto kozmetike omogućuju nam da auto dobro očistimo, namirišemo i održavamo. Auto kozmetika je bliska i vozačicama i vozačima. Mnogi muškarci su podjednako zaljubljeni u „šminkanje“ svog limenog ljubimca kao što je i njihova djevojka pred ogledalom

Artikli u kategoriji auto kozmetike stoga uključuju osnovna sredstva koja su vam potrebna za čišćenje i održavanje lijepog izgleda vašeg automobila. Kozmetika za njegu automobila tako uključuje razna profesionalna sredstva za čišćenje, sredstva za poliranje, krpe za čišćenje i slične proizvode, a prilikom čišćenja automobila nailazit ćete i na sredstva za čišćenje s kojima ćete lako skinuti prljavštinu s ruku. Higijenu osiguravaju sredstva za čišćenje ruku i zaštitne rukavice, koje su gotovo obavezna oprema prilikom čišćenja i održavanja automobila. To sve, ali i puno više od toga ćete također pronaći u kategoriji auto kozmetike.

Održavanje automobila i briga o njegovom izgledu

Auto kozmetika pomaže nam da se lakše brinemo o automobilu. Ako se u automobilu osjećamo dobro, vožnja će biti ugodnija i za vozača i za njegove putnike. Prema nekim studijama, uredna unutrašnjost vozila može čak pomoći i pri smanjenju nesreća. Za to nam od velike koristi može biti visokokvalitetna auto kozmetika, koja se može koristiti za čišćenje automobila izvana i iznutra i za postizanje boljeg izgleda. Bez obzira koliko vam je važna čistoća automobila, neophodna je barem auto kozmetika za čišćenje stakala vašeg automobila. 

Svaki vozač mora osigurati da su mu stakla na automobilu čista, jer je to neophodno za sigurnu vožnju. Stakla moraju biti savršeno čista, jer različite mrlje vas mogu ometati u vožnju ili oslabiti preglednost. Pravilna auto kozmetika, koja je osmišljena za čišćenje stakala automobila, stoga je nešto što biste trebali redovito koristiti i imati uvijek spremno u svom automobilu. Također je pametno u automobilu imati i namjensku krpu za čišćenje stakala i razne druge dodatke koje možete pronaći u kategoriji auto kozmetike. Također, ne smijemo zaboraviti i dobro očistiti svjetla, jer samo dobro očišćena svjetla mogu pružiti dobro i učinkovito osvjetljenje. To će vam pomoći da vi vidite bolje, ali i da vas ostali vozači uočavaju s puno veće udaljenosti. Auto kozmetika tako ne samo da osigurava bolji izgled vašeg automobila, već ima vrlo veliki utecaj i na sigurnost same vožnje.

Učinkovita auto kozmetika za svaku namjenu

Moderna auto kozmetika vrlo je učinkovita, a asortiman proizvoda je vrlo širok. Na raspolaganju je velika ponuda raznih sredstava za čišćenje, glancanje, poliranje ili brojni drugi proizvodi za održavanje vašeg limenog ljubimca. U svemu tome će vam pomoći sredstva za čišćenje stakla, plastike, uklanjanje insekata i još mnogo toga, šamponi za automobile, i razni proizvodi za održavanje čistoće. 

Svi ovi proizvodi auto kozmetike se brinu da vaš automobil izgleda ljepše, ali ujedno i za njegovu učinkovitost. Dobro i pažljivo održavan automobil će i optimalnije funkcionirati. Kvalitetna autokozmetika tako predstavlja različite proizvode za njegu i održavanje, poput sprejeva i maziva za podmazivanje lanca i ostalih dijelova automobila te još mnogo toga. Nudimo veliki izbor auto kozmetike, tako da ne biste trebali imati problema s pronalaskom onogo što vam je potrebno!

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi