Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

Rezervni auto dijelovi EQUIPART! Vrhunska kvaliteta karoserijskih dijelova!

Equipart_logo

 

Karoserijski auto dijelovi EQUIPART

Nesreća nikada ne spava, vlasnici automobila jako dobro poznaju ovu poslovicu iz prakse. Sreća pa je danas zamjena karoserijskih auto dijelova cjenovno mnogo ugodnija i jednostavnija nego što je nekada bila. Cijene karoserijski auto dijelova su postale dostupne, rokovi dobave kraći, dijelovi su praktično uvijek pri ruci. Pod karoserije za auto z ubrajamo sve dijelove automobila koji su nam uglavnom prepoznatljivi, njihov primarni zadatak je zaštiti putnike i prtljagu od kiše, vlage i drugih vanjskih utjecaja.
 
Tvrtka Silux uvijek nastoji kupcima nabaviti najbolje rezervne dijelove i to namjeravamo raditi i ubuduće. Kupci će dobiti kvalitetnu ponudu, ugodne cijene i dostavu na kućni prag u najkraćem mogućem vremenu. 

 

Cars__en

Novost u ponudi je marka EQUIPART. Predstavlja odličnu alternativu svim dosadašnjim ponudama na tržištu. EQUIPART je trgovačka marka tvrtke Van Wezel, ustanovljena i zaštićena 1996. godine.  Tvrtka Van Wezel se  zalaže za stvaranje dodane vrijednosti osiguravajući jednake dijelove. Vodilja kod nastajanja i stvaranja marke na tržištu posve je novi koncept kvalitete.

Kvalitetu marke EQUIPART osigurava testni centar. Lociran je u belgijskom mjestu Tienen i za konstantnu kontrolu kakvoće imaju više od 150 testnih automobila uvijek u upotrebi.
Na testnim automobilima 10 specijaliziranih stručnjaka konstantno izvodi testove kod kojih testiraju različite kriterije kakvoće.
 
Prije nego što rezervni dio dobije ime EQUIPART u testnom centru se provjeri vrsta njegovih svojstava. Testovi sprječavaju da bi se nekvalitetni rezervni dijelovi uvrstili pod marku EQUIPART. Na taj način se sprječava slaba kvaliteta, koju praktično može svako uočiti samim pogledom. 
 
Rezervni auto dijelovi marke EQUIPART  u svim se detaljima poklapaju  s ostalim originalnim dijelovima vozila, tako da je nemoguće otkriti razliku koja se najprije uoči između razmaka dijelova karoserije, kao što su recimo razmaci između poklopca motora i blatobrana ili razmak između blatobrana i branika
Kvalitetni testovi su nadalje namijenjeni samoj strukturi kakvoće. Tako zasigurno nećete pronaći kod rezervnih dijelova marke EQUIPART dijelove slabe kakvoće. Slično kao i kod razmaka između karoserije, tako se i slaba kakvoća može lako uočiti i na drugim dijelovima. Primjer je recimo poklopac motora podržan na jednom mjestu. 
 

test

Samo rezervni dijelovi koji su ekvivalenti originalu mogu biti priznati i postati dio EQUIPART auto dijelova.

Pored toga testiraju: 
 • Debljinu lima
 • Mjesta za pričvršćivanje
 • Kvalitetu zaštitnog premaza
 • Težinu
 • Otpornost protiv hrđe
 • Kakvoću proizvodnje
 • Kakvoću zavarenih spojeva
 • Strukturu površine

EQP_Part1 EQP_Part2

Mjerenje i pregled auto dijelova

measure EQP_Part3

Provjera sigurnosnih točaka i testiranje montaže

kreukel montage

 

Općeniti prikaz

nietgoed1 nietgoed2

Razlika auto dijelova (npr. poklopca motora) između obične konkurencije i EQUIPART trgovačke marke.

EQP_Part5 EQP_Part6

Testiranja omogućuju konstantan nadzor koji omogućuje uklanjanje grešaka. Na proizvodima marke EQUIPART nećete pronaći greške ni samim pregledom u usporedbi s originalnim auto dijelovima, niti razlike u debljini materijala i njegovoj strukturi, kao ni u različitoj debljini zaštitnih osnovnih premaza, grešaka u konstrukciji sigurnosnih elemenata. Marka EQUIPART je osigurala da se rezervni dijelovi uklapaju s ostalim originalnim dijelovima automobila. Drugim riječima znači da uzalud tražite razlike i nepravilnosti u slaganju sastavnih dijelova vozila. Poslije završenog procesa popravka vaše će vozilo izgledati isto kao kada je izašlo iz tvornice. 
 
Pozitivni rezultati testiranja su prisutni na listi svih proizvoda EQUIPART,  a s njima je kupcu osigurana optimalna kakvoća. 
 

VALEO rezervni auto dijelovi

Valeo je marka sa skoro stoljeće dugom tradicijom, ime marke je nešto mlađe, nastalo je 1980. godine.
 
Početak djelovanja je godina 1923. na periferiji Pariza. Na početku je tvrtka dobavljala dijelove po licenci Ferodo UK. Važan korak su napravili 1960. godine prošlog stoljeća. Krila razvoja im je dao poslijeratni razvoj Europe, koji se u velikoj mjeri odrazio i  povećanim brojem automobila na cesti. Na taj način su vlasnici naslutili poslovnu priliku i  1961. godine počeli s proizvodnjom kočionih sustava. 1962. godine su proizvodnom programu dodali program zamjenskih dijelova za sisteme vodenog hlađenja, 1970. godine proizvodni program rasvjeta i 1978. godine zamjenske dijelove za električne sisteme vozila. 
 

Danas je marka Valeo prisutna u 29 država, zapošljava skoro 75.000 radnika u 124 proizvodnih jedinica. Među kapacitetima marke Valeo su još i 16 istraživačkih centara, 35 razvojnih centara i 12 distribucijskih jedinica. 
 
Ponuda marke Valeo se dijeli na 4 poslovne grupe i 9 obitelji proizvoda. 4 poslovne grupe su: udobnost i sistemi za pomoć vozaču, pogonski sklop, termo sistemi i sistemi za bolju vidljivost. U prvu poslovnu grupu idu sigurnosni sustav i sistem unutarnjih kontrola, u drugu poslovnu grupu pogonskog sklopa spadaju sastavni dijelovi prijenosa, motora i električnog sistema, termo poslovnu grupu predstavljaju dijelovi za klima uređaje, hlađenje motora i kompresori, a u zadnjoj poslovnoj grupi su sastavni dijelovi brisača i farova. Autodijelovi i rezervni dijelovi marke Valeo su: raznovrsni farovi, metlice brisača, raznovrsne tekućine i sredstva za čišćenje, kao što su rashladne tekućine, sredstva za čišćenje kočionih diskova i mnogi drugi proizvodi.
 

SRLine auto dijelovi

SRLine je marka, koju je osnovala tvrtka POLCAR. Ovo je veoma uspješna tvrtka, među kupcima se brzo uvriježila kao omiljena marka koja garantira kvalitetu i sigurnost. Višegodišnje iskustvo i znanje o trgovini automobilskih zamjenskih dijelova su marku SRLine uvrstile kao dobavljača čvrstih, izdržljivih, sigurnih i učinkovitih prodajnih artikala. 
Sve odlike marke SRLine su osigurane s pažljivo izabranim dobavljačima, koji su vjerodostojni. Pouzdanje u dobavljače SRLine gradi na pozitivnim iskustvima i njihovom dokazanom sudjelovanju na razvojnim projektima provjerenih europskih marki. Sve nabrojeno omogućava kupcima pristup visoko kvalitetnim i cjenovno dostupnim dijelovima marke SRLine.
 
 
 
Proizvodni program marke SRLine obuhvaća široku paletu proizvoda. Poslovna strategija kombinira na jednom mjestu proizvođače, dobavljače i distributere, što omogućuje garanciju na povjerenje u marku. Pored kupaca koji imaju povjerenje u marku, što potvrđuju svakom novom kupnjom, ugled marke SRLine potvrđuje se i s najrazličitijim priznatim standardima kakvoće. Proizvodi marke SRLine garantiraju kakvoću originalnih rezervnih dijelova, testiranu kakvoću te dobru cijenu na kakvoću. 
 
Marka SRLine je uklopljena u suvremene tokove globalizacije s tim da aktivno sudjeluje u uhodanom modernom principu automobilskih proizvođača, koji izradu sastavnih komponenti ostavljaju pouzdanim partnerima. SRLine pored uhodane suradnje s mnogim automobilskim proizvođačima ne zanemaruje suradnju i s potrošačima. Pri tome može ponuditi odličnu cjenovnu alternativu na razini kakvoće suradnje s automobilskim proizvođačima. 
 
U prodajni raspon SRLine spadaju rezervni dijelovi kočionih sistema, cjelokupna ponuda žarulja, dijelova ovjesa, rashladni sustavi, sirene, vodne pumpe, motorni nosači i cjelokupna ponuda filtera.
 

SKF kotrljajući ležajevi

Danas vodeća svjetska tvrtka za proizvodnju i razvoj kotrljajućih ležajeva ustanovljena je 1907. godine u Švedskoj. Godina početka rada tvrtke SKF podudara se s patentom kugličnog ležaja, koji je značio revoluciju na području ležajeva. Tvrtka je sa zaštitom patenta u deset drugih država ubrzo doživjela proširenje proizvodnih kapaciteta i razvojnog potencijala. Godine 1910. je SKF imao više od 300 zaposlenih, s ogrankom u Velikoj Britaniji se proširila i preko granica. Dvije godine kasnije je marka SKF prisutna na 30 svjetskih tržišta. Potencijal napretka i razvoja se jasno vidi u činjenici da je 1930. godine tvrtka svoje poslovanje proširila i preko oceana jer je bila najveća tvornica SKF u Philadelphiji u SAD-u. Pored najveće tvornice preko velike bare,  proizvodnja dijelova marke SKF 1930. godine se odvijala u 11 proizvodnih jedinica, zajedno s više od 21.000 zaposlenika. 
 
 
Danas je marka SKF vodeća na području proizvodnje i razvoja ležajeva. Kapacitete proizvodnje i razvojni potencijal omogućava 44,000 zaposlenih. Proizvodne i razvojne aktivnosti se izvode u 100 proizvodnih jedinica, koje su strateško locirane u 70 država po cijelome svijetu.
 
Pored kotrljajućih i kugličnih ležajeva u proizvodnji danas tvrtka ima i razna kućišta i ležajne jedinice, zglobove glave, maziva i sustave za podmazivanje, sustave održavanja, linearno gibanje, proizvode za prijenos snage i mnoge druge proizvode.
 
U ponudi auto dijelova su tipični predstavnici marke SFK: zupčasti remenovi, ležajevi, nosači, spojke, pogonski lanci, kontrolne jedinice, aktivatori različitih sistema i jedinica.
 

POLCAR karoserijski auto dijelovi

Polcar je tvrtka specijalizirana za nabavu karoserijskih auto dijelova, dijelova za rashlađivanje i grijanje i dijelova za automobilske ovjese. Polcar se može pohvaliti sa skoro trideset godišnjom tradicijom, kojoj daje vrijednost  dinamičnim i konstantnim razvojem.
 
Skladište koje nudi dobavu karoserijskih dijelova, dijelova za rashlađivanje i grijanje i dijelova automobilskog ovjesa, svoje aktivnosti temelji na jedinstvenim logističkim rješenjima na području europskog prostora. Skladišni prostori spajaju na jednom mjestu 300 geografsko različito smještenih dobavljača. Velike skladišne površine omogućavaju skladištenje velikih zaliha i kvalitetne kapacitete opskrbe. Preko provincijskih zastupnika i lokalnih dobavljača omogućena je brza dostava cjelokupnog prodajnog programa marke Polcar za sve, i one najudaljenije krajeve Europe.
 
 
Polcar poslovna strategija omogućava kupcima biranje između najrazličitijih vrsta proizvoda. U prodajni asortiman su uključeni originalni rezervni dijelovi, kao i alternativna ponuda rezervnih dijelova. Tako Polcar nudi kupcima najširi asortiman rezervnih dijelova
 
Prodajni asortiman rezervnih dijelova Polcar je podijeljen u skladu s Uredbom o skupnim izuzećima, koja je stupila na snagu u listopadu 2002., a 2010. godine su u Uredbu uključeni i dodatni uvjeti. Bit Uredbe je za potrošače, da slobodno odlučuju o održavanju svojih vozila, prvenstveno odabirom proizvođača, cijene usluge i drugih svojstava usluge. Polcar marka prema Uredbi o skupnim izuzećima nastoji garantirati najbolje kao što je recimo odličan odnos između cijene i kakvoće ili recimo cjenovno ugodnu ponudu za starija vozila. Pored toga je kupcima olakšan odabir ponude preko web stranice, koja je redovno osvježena novim proizvodima, fotografijama visoke rezolucije i tehničkim nacrtima. 
 

MOBILE AIR komponente auto klima uređaja 

MOBILE AIR je marka tvrtke Van Wezel. Osnovana je i zaštićena s namjerom pružiti najkvalitetnije komponente klima uređaja za auto industriju, trgovce i specijalizirane radionice.
 
Najbolje na području klima uređaja je moguće postići samo konstantnim razvojem i postizanjem standarda. Izazov proizvođača komponenti za klima uređaje je u današnjem vremenu uglavnom postizanje ekoloških, sigurnosnih, tehničkih i drugih standarda. Ekološki zahtjevi su usmjereni prvenstveno u sprječavanje upotrebe škodljivih plinova. U tome prednjače rashladni plinovi za klima uređaje, koji se pod pritiskom promijene u tekućinu, a poslije ponovnog isparavanja apsorbiraju toplinu iz okoliša. Alternative su rashladni plinovi koji nemaju ovakvih svojstava, a njihova mana je osjetljivost prilikom možebitne prometne nesreće i u znatno višoj cijeni klima uređaja. Zahtjevnost tehničkih standarda se pokazuje već s ograničenom upotrebom različitih rashladnih plinova, sigurnosnih standarda i  nadzorom negativnih svojstava koji se pojavljuju kod upotrebe nekih rashladnih plinova u ekstremnim situacijama. 
 
 
 
Sva svojstva proizvoda marke MOBILE AIR testiraju u testnom centru tvrtke Van Wezel. Testni centar je u belgijskom mjestu Tienen. Aktivnosti u testnom centru omogućavaju prikladnost proizvoda marke MOBILE AIR svim ekološkim, sigurnosnim, tehničkim i drugim standardima i kompaktnost s automobilskim dijelovima za prvu ugradnju. Kupcima je s time omogućena sigurna kupnja cjelokupnog asortimana marke MOBILE AIR. 
Marka MOBILE AIR je opsežnom i cjelokupnom ponudom komponenti za klima uređaje omogućila održavanje i popravke kod bilo kojeg kvara. Proizvodi marke MOBILE AIR su: kondenzatori, prekidači tlaka, ekspanzijski ventili i dugi autodijelovi.
 

MAHLE auto dijelovi

MAHLE je proizvođač rezervnih auto dijelova. Sjedište tvrtke se nalazi u Stuttgartu, 100 proizvodnih jedinica je strateško locirano po raznim kontinentima svijeta. Proizvodne kapacitete omogućuje 48,000 zaposlenih, razvoj i istraživanje po šest razvojnih jedinica. 
 
Na globalnom tržištu marka MAHLE se svrstava među 30 najvećih dobavljača auto industrije, na području dobavljača sastavnih dijelova za motore s unutarnjim izgaranjem slovi za vodeći brand, a na području sistema za čišćenje zraka i tekućina svrstava se među tri najveća dobavljača auto industrije. 
 
 
Marka MAHLE se može pohvaliti sa skoro stoljeće dugom tradicijom i mnogim dostignućima u bogatoj povijesti. Počeci idu od godine 1920., proizvodnja filtera ulja, zraka i goriva počinju od 1925. godine Filteri marke MAHLE su danas prisutni u velikom broju novih automobila, zato što marka MAHLE važi za vodeću u proizvodnji filtera za prvu ugradnju u automobile, tovarna vozila, autobuse, poljoprivrednu i građevinsku mehanizaciju, plovila i specijalizirana vozila. Važan proizvodni program marke MAHLE predstavljaju i motori s unutarnjim izgaranjem. Posebno svi koji sudjeluju u aktivnostima marke MAHLE su ponosni na dostignuća u vrhunskim auto-moto sportovima. Poznato je da MAHLE slovi za jednog od vodećih dobavljača motornih komponenti za bolide Formule 1, bolide utrke 24 sata Le Mansa i mnogih drugih prestižnih utrka. 
 
Danas je marka MAHLE jamstvo kvalitete, bilo  za auto dijelove koji su namijenjeni prvoj ugradnji ili za dijelove koji su namijenjeni zamjeni dijelova prve ugradnje. 
 

DEPO auto žarulje i auto farovi

Poslovna filozofija marke DEPO temelji se na jednostavnom načelu koji govori »potpune auto žarulje omogućuju potpunu sigurnost«. Poslovnu filozofiju marke DEPO zaposleni uzimaju kao motivaciju kod stalnog usavršavanja. Predanost ove tvrtke je usmjerenje na kupce garantirajući vrhunsku kvalitetu proizvoda. 
 
Ime marka DEPO duguje malom tajvanskom gradu, čija je povijest i sadašnjost tijesno povezana s tradicionalnom kulturom centralnog Tajvana. U marku DEPO je time uključen duh majstora stare škole i motivacija za izazove budućnosti. Nabrojeno se odražava u mnogim priznanjima koji govore o visokoj vrijednosti marke, pored toga se mogu na globalnom tržištu pohvaliti kao vodeći. Globalno tržište za marku DEPO znači prisutnost u više od 190 država svijeta.
 
 
Kvaliteta i zadovoljstvo kupaca je misao vodilja  marke DEPO. Inovacije i kvaliteta su ključni faktori koji omogućavaju prednost pred konkurencijom u auto industriji. DEPO se zalaže za neprekidan razvoj, donošenjem i odgovaranjem na nove izazove. Povjerenje u visoku kvalificiranost i motiviranost zaposlenih je garancija da će proizvodi marke DEPO osigurati adekvatnost svim svjetskim kriterijima u budućnosti. 
 
Proizvodi marke DEPO su cjelokupan program žarulja i rasvjetnih elemenata za sve svjetske auto proizvođače. Pri tome je važno napomenuti da se svaki mjesec na popis proizvoda marke DEPO svrstaju novi i novi proizvodi. To garantira kupcima da će među proizvodima marke DEPO zasigurno pronaći rasvjetne elemente za vlastiti automobil. 
 

DELPHI auto dijelovi

 
Marka DELPHI predstavlja širok raspon auto dijelova. Sjedište tvrtke se nalazi u mjestu Gillingham na jugozapadu Velike Britanije. DELPHI važi za jednog od najvećih proizvođača rezervnih auto dijelova.
 
Tvornice  marke DELPHI imaju otprilike 161,000 zaposlenih, od kojih je otprilike 5,000 svoje radno mjesto našlo u ZDA. Svoja radna mjesta imaju u 126 proizvodnih jedinica, 15 tehničkih centara. DELPHI je sa svojim proizvodnim jedinicama, tehničkim centrima i drugim akcijama prisutan u 32 države svijeta.
 
Povijest marke DELPHI seže dva desetljeća u prošlost. Početke predstavlja odluka američke multinacionalne tvrtke General Motors o osnivanju tvrtke za izradu auto dijelova. Ime DELPHI je nastalo s promjenom imena godinu dana kasnije, konkretno 1985. godine Do današnjih dana se je poslovanje i organizacija tvrtke mijenjala. Marka DELPHI je odabirom dobavljača, stalnim razvojem i dobrim omjerom na kakvoću udomaćio kao dobar i cijenjen proizvod i među hrvatskim kupcima. 
 
 
Prodajni asortiman marke DELPHI je podijeljen u četiri poslovna segmenta. Tako imamo segment za električne sustave, kao što su električna instalacija, centralne jedinice i elemente za povezivanje električnih komponenti i instalacija. Segment što ga čine dijelovi kao što su kompresori, dijelovi za rashlađivanje motora, dijelovi za klima uređaje i slično, potom je tu i  segment koji pokriva sastavne dijelove prijenosa, motora i električnih sustava i na zadnjem mjestu je poslovni segment dijelova, koji omogućavaju nadzor svih funkcija vozila, sastavne dijelove s područja pasivne i aktivne sigurnosti.
 
Preporuke marke DELPHI su brojne inovacije, visoki standardi proizvoda, mnoga pionirska dostignuća na području auto tehnike, partnerstvo i opskrba velikog broja poznatih auto proizvođača po svijetu.
 

BOSCH rezervni auto dijelovi

 
BOSCH je njemačka multinacionalna tvrtka koja ima sjedište u gradu Gerlinge na jugozapadu Njemačke. Tvrtka BOSCH  se može pohvaliti sa skoro 130 godina starom tradicijom čiji je začetnik i osnivač Roberth Boschm, a po njemu je tvrtka i dobila ime. U današnjom vremenu tvrtka BOSCH važi za jednu od najvećih svjetskih proizvođača opreme za motorna vozila.
 
Rezervni dijelovi marke BOSCH su auto komponente kao što su kočioni sustavi, nadzorne jedinice električnih sustava, sustavi za opskrbu goriva, akumulatori, remenskih prijenosa, svjećica, farova, metlice brisača, sustav paljenja i mnogi drugi proizvodi.
 
 
Marka BOSCH spaja 350 podružnica u 60 država svijeta. Proizvodi marke BOSCH su dostupni u 150 država svijeta. Odličnu kakvoću i dostupnost rezervnih dijelova BOSCH garantira preko 300,000 radnika uključenih u cjelokupan proces aktivnosti. Proces aktivnosti pored proizvodnje uključuje i područje istraživanja i razvoja. O uspješnosti područja istraživanja i razvoja govori više od 4,800 patenta. Bez obzira na mnoštvo globalnih priznanja kakvoće i napretka, marka BOSCH ne živi na lovorikama, nego žele svoj obujam aktivnosti raširiti na opsežnije globalno tržište. Poznate su investicije u nove proizvodne kapacitete i usmjerenost razvojnog potencijala u istraživanje i otkrića koja će pratiti trendove razvoja. 
 
Predanost u razvojne izvrsnosti marka može potvrditi mnogim pionirskim postignućima iz prošlosti, koje se i danas smatraju univerzalno primjenljivim. Na području auto industrije se mogu pohvaliti pionirskim postignućima koja se vraćaju do samih početaka auto industrije. Prvo pionirsko postignuće marke BOSCH ima godišnjicu 1887. godine i od tada dalje se nižu sve do danas.
 

INTERNATIONAL RADIOATORS rashladni sustavi za aute

 
Tvrtka INTERNATIONAL RADIATORS je sastavni dio udruženja Unipart Group. Važi za najvažnijeg proizvođača i dobavljača rashladnih sustava za auto industriju u Europi. Strateški savez, koji je počeo još prije nekoliko desetljeća, omogućio je potpuno novi pristup kod opskrbe kupaca i proizvođača  automobilskih komponenti. To je pristup koji povezuje proizvođače, dobavljače i distributere pod jednu marku. Na ovaj način je moguće povećati kvalitetu i profesionalnost u svim svojim aktivnostima, a posebno one koji se odnose na kupce. Ova marka spaja sve pod jednim krovom  - proizvođače, dobavljače i distributere, ima s njima uspostavljenu direktnu vezu. Ovime izbjegavaju lanac posrednika za svaki dodatni zahtjev kupca jer na taj način je omogućen brz i učinkovit odgovor. 
 
 
Tvrtka INTERNATIONAL RADIATORS se može pohvaliti sa 100 godina postojanja. U stoljeću dugom iskustvu se od starih majstora do kreatora današnjih dana prenosilo samo najbolje. Mnogobrojna priznanja i standarde koje je tvrtka INTERNATIONAL RADIATORS osvojila tijekom postojanja, garantiraju najbolje za kupca još i danas. Inovativnost proizvoda marke INTERNATIONAL RADIATORS jamče proizvođači osobnih i tovarnih vozila, trgovci s rezervnim dijelovima za aute i tovarna vozila, specijalizirane radione za popravak rashladnih sustava za osobna i tovarna vozila te mnogi drugi. Tržni udjel u industriji, trgovini, servisnih i drugih srodnih djelatnosti Europe i SAD-a, govori o važnosti marke INTERNATIONAL RADIATORS među dobavljačima.
 
INTERNATIONAL RADIATORS može kupcima ponuditi bogat asortiman proizvoda kao što su: hladnjaci, uljni hladnjaci, intercooler hladnjaci, zračni kompresori, kondenzatori, grijači,ventilatori i slično.
 

Privici:

 • HAGUS ogledala (PDF, 1.87 MB)
 • VanWezel mehanizmi stekla (PDF, 2.88 MB)
 • Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi