Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

Naša ekipa

Počeci tvrtke sežu u tek 2009.godinu, s idejom da se nude i prodaju auto dijelovi, posebno automobilskih svjetala. Ideja je zvanično formulirana i osnovana kao tvrtka 2009. Godine u obliku s.v.- samostalnog vlasništva. Zapravo, možemo reći da je to bila  »kućna,garažna « tvrtka s jednom samozaposlenom osobom. Ponuda se s vrijemenom proširila na gotovo sve dijelove automobila.


U 2010. godini, nakon napornog rada, mnogih neprospavanih noći, odricanja slobodnog vremena, dogodio se važan korak: premještanje tvrtke iz kuće u poslovne prostore u Vipavi, gdje kao mali tim uspješno savladavamo sve prepreke, učimo i težimo ka boljem i što većem broju zadovoljnih kupaca. Krajem 2013. godine preselili smo se u poslovne prostore u Ajdovščini, a 2014. godine naš tim ,koji se povećao, nastoji da cijeli proces od veb stranice, naručivanja, administracije i konačne otpreme robe do kupca- nastavlja kako treba. U početku 2019 godine preselili smo se u poslovne prostore u Postojni.


Silux skupina u brojevima: 

 • Više od 18.500 obavljenih kupovina mjesečno
 • Svakog radnog dana šaljemo u prosjeku 700 pošiljki
 • 900+ obavljenih poziva dnevno
 • Preko 134.000+ dijelova automobila

Godine 2014 ušli smo na hrvatsko tržište (www.silux.hr)  u sječnju  i na italijansko tržište (www.silux-auto.it) u travnju mjesecu. U istom mjesecu iste godine pretvoreni smo u društvo sa ograničenom odgovornošću SUBAN d.o.o., jer je  to obiteljska tvrtka. 2015. godine izašli smo na tržište Srbije (www.silux.rs). U 2016. godini poslovanje smo proširili na njemačko (www.silux.de) i austrijsko tržište (www.silux.at). U godini 2019 poslovanje prošili na BIH (www.silux.ba).


Posebno smo ponosni na nagrade koje dobivamo: u 2012. godine nagrađeni smo nagradom online trgovac godine (pozdan trgovac), 2013.godine smo osvojili kategoriju auto-moto/sport (spletnitrgovecleta.si).  U rujnu 2014.godine smo osvojili 3. mesto na WEBSI takmičenju, a iste godine u studenom, drugu smo  godinu za redom osvojili kategoriju auto-moto (spletnitrgovecleta.si). U 2017. godini odlučili smo se sponzorirati razne vrste sportova. Na našoj internet stranici www.siluxsport.si pogledajte koje sportove podržavamo. Ako znate nekoga kome bi to dobro došlo, ili se nađete u nekom sportu, ostavite nam poruku! 

 • SILUX poslovni prostori.
 • Silux ekipa tijekom rada.
 • Silux ekipa tijekom rada.
 • Silux ekipa tijekom rada.
 • Silux ekipa tijekom rada.
 • Silux ekipa tijekom rada.
 • Silux paketi pripremljeni za otpremu.

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi