Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

1
2
3

Uređaji za dijagnostiku vozila

Broj proizvoda u kategoriji: 20
Neki proizvodi u donjoj kategoriji su univerzalni i bit će prikazani bez obzira na izabrano vozilo.

100% PRAVI REZERVNI AUTO DIJELOVI ZA SVAKU NARUDŽBU!

Odaberite uslugu Silux Premium za kupovinu bez briga.

NE MOŽETE PRONAĆI ARTIKL KOJEG TRAŽITE?

Molimo nazovite nas na 01 777 67 63 ili pošaljite poruku i pomoći ćemo vam.

Uređaji za dijagnostiku vozila

Na današnjim automobilima se može najbolje vidjeti utjecaj i napredak tehnologije. U novije modele sve se više ugrađuju nove komponente, od kojih neke od njih utječu na sigurnost vozača, neke služe za dodatni komfor, neke za zabavu itd. No, bez obzira na to koliko sve one bile napredne, podložne su kvarovima. A kada do kvara dođe, ponekad ga je teško detektirati. Srećom, s napretkom tehnologije vezanim uz komponente koje se ugrađuju u auto, vidljiv je napredak i po pitanju autoopreme koja služi kao pomoć za detektiranje tih kvarova.

Dijagnostika za auto je tako danas gotovo najvažniji alat svakog automehaničara koji je može koristiti da na relativno jednostavan i brz način otkrije o kakvom se kvaru radi. Zato u našem bogatom asortimanu pronađite veliki izbor uređaja za dijagnostiku vozila.

Uređaji za dijagnostiku kvara kod svih vozila

Dijagnostika za auto može otkriti razne specifične kvarove koji se mogu javiti na vozilu. U ponudi su uređaji koji se putem OBD protokola spajaju na računalo vozila. Nakon toga ćete na LCD zaslonu uređaja dobiti informacije o otkrivenom kvaru. Ovakav uređaj uštedjet će vam mnogo vremena. Primjerice, autoelektrika je ono što obuhvaća sve eletroničke dijelove na vozilu. Zbog velikog broja elektroničkih dijelova, oni su podložni kvarovima, a dijagnostika za auto takve kvarove uglavnom bez problema može detektirati.

Uz to, ovi specijalizirani uređaji mogu otkriti i neke manje problematične stvari, primjerice nedostatak rashladne tekućine za auto. Iako mnogi misle da se ovakvi uređaji koriste samo kod automehaničara, to nije tako jer već danas možete naručiti svoj model i sami testirati svoje vozilo na moguće kvarove.

Dijagnostika tlaka u gumama

Mnogi vozači nisu niti svjesni da se njihove automobilske gume brže troše nego što bi trebale, a također da imaju i nešto veću potrošnju goriva od uobičajene. Uzrok tome je neispravan tlak u gumama, a najveći je problem kada je tlak u jednoj gumi puno manji od onoga koji bi trebao biti. Dijagnostika za auto ima rješenje i za ovaj problem.
U asortimanu se mogu naći uređaji za mjerenje tlaka u gumama. Dolaze s ugradbenim senzorima za gume, a nakon što su povezani s glavnim uređajem, na njegovom LCD zaslonu će se prikazivati sve potrebne informacije. Zato kad vidite da je u gumama neujednačen tlak, što prije te gume dopunite kako biste osigurali uravnotežen auto. Na taj način će i ovjes auta biti usklađen pa će i vožnja biti puno udobnija.

Uređaji za praćenje auta za dodatnu sigurnost

Dijagnostika za auto osim samih uređaja za detekciju kvarova uključuje i uređaje koji služe za praćenje vozila. Riječ je o iznimno korisnim uređajima koji će nakon što se postave u auto putem GPS-a osigurati da provjerite u realnom vremenu gdje se vozilo nalazi, sve putem vašeg mobilnog telefona. Ovakvi uređaji su uglavnom vrlo malih dimenzija i nakon što ih postavite u svoj auto, moći ćete jednostavno saznati njegovu lokaciju. U njih je ugrađena baterija velikog kapaciteta koja će osigurati dugotrajan autonomni rad.

Uređaji za dijagnostiku vozila danas svakome mogu osigurati da kod kuće otkriju mnoge kvarove na svom vozilu, da ga osiguraju od krađe i razne druge sitnice. Sve to uštedjet će vam puno vremena i novca pa se svakako isplati investirati u neke od uređaja iz našeg asortimana. 
 

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi