Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

1
2
3

Dodatna oprema

Sigurna kupovina dodatne opreme

Internet trgovina Silux nudi nekoliko vrsta načina plaćanja. Kupovina je jednostavna i 100% sigurna. Preporučujemo da prilikom kupovine koristite uslugu Silux Premium kako biste pronašli najkvalitetniji proizvod koji će biti 100% prikladan za vaše vozilo. Tu smo da vam pružimo najbolje iskustvo kupovine s našim auto dijelovima. Ovu uslugu možete odabrati u samom postupku kupovine.

Saznajte više

Dodatna oprema

Dodatna oprema za auto ne služi samo namjeni za uljepšavanje i samo doprinošenju izgleda, već postoje i obavezni elementi kao što su gume, auto žarulje, brisači, baterije, motorna ulja i tekućina za čišćenje vjetrobranskog stakla. Bez ove opreme vožnja vozilom je praktično nemoguća, pa ih odmah propustimo u automobilu ako nešto od navedenog nedostaje ili ne radi ispravno. Pored već pomjenute opreme, naravno, postoji i niz dodatnih komada koji mogu utjecati na vožnju ili ugodnost ili samo poboljšati izgled vozila. Tu su i proizvodi za čišćenje vozila i maziva za podmazivanje dijelova automobila kako bi se osigurala optimalna briga za vaš hobi.

Slučajan proizvod

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi