Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

1
2
3

Brisači

Broj proizvoda u kategoriji: 6386
Neki proizvodi u donjoj kategoriji su univerzalni i bit će prikazani bez obzira na izabrano vozilo.

100% PRAVI REZERVNI AUTO DIJELOVI ZA SVAKU NARUDŽBU!

Odaberite uslugu Silux Premium za kupovinu bez briga.

Još
6348
proizvoda

Brisači

Učinkoviti auto brisači za bolju vidljivost

Brisači su nezaobilazna dodatna oprema za automobile, koje gotovo svakodnevno koristimo u vožnji. Brisači za auto obrišu prednje i zadnje vjetrobransko staklo od padavina i daju nam bolji pregled kolovoza, što je njihova glavna funkcija. Ovo poboljšava vidljivost i vožnju čini sigurnijom. Također nam pomažu kada je staklo prljavo i želimo da ga očistimo uz pomoć tekućine za vjetrobranska stakla. Njihov životni vijek može se produljiti ručnim uklanjanjem lišća, iglica, insekata i svega ostalog sa vjetrobranskog stakla, jer se brisači najbrže istroše. Zato je važno čistiti prednje i stražnje vjetrobransko staklo toliko često da biste bili sigurni da je ono što čistije. Što se vise brinemo za čistoću, manje će posla morati da obave auto brisači i mogu se koristiti dulje vrijeme.

Zamijena i rezervni dijelovi

Metlice za auto su sastavljene od posebnog mehanizma i pokretačkog motora kao I nosače na koje su pričvršćene metlice brisača. Upravo posljednje treba najviše mijenjati najčešće, jer je to dio koji je najviše izložen habanju. Zbog habanja, brisači automobila počinju slabo funkcionirati, a vjetrobransko staklo nije očišćeno kako bi trebalo. To također umanjuje vidljivost. Ako su brisači već istrošeni tako da više ne pomažu brisanju ili poboljšanju vidljivosti, vrijeme je da ih zamijenite novim. Pri tome se mora voditi računa o tome da li treba zamijeniti lijevu ili desnu metlu jer se razlikuju jedna od druge. Pored toga, brisači nisu isti za različite marke i modele automobila, tako da nije svejedno koje metlice kupujete. Neke se mogu podjesiti samo na određene vrste brisača. Iako se metlice brisača mogu vrlo lako zamijeniti, samo trebate znati kako da započnete. Možete uraditi zamijenu sami ili zatražiti od mehaničara koji će najbolje osigurati da vaši auto brisači budu pravilno i odgovarajuće postavljeni.

Provjerena prikladnost I kvaliteta

Obratite pažnju također, da se brisači podudaraju sa markom i modelom vašeg automobila i da kupujete provjerenu marku. Na primjer, Bosch brisači, koji se smatraju veoma popularnim, koji važe za pojam kvalitete iako u poslednje vrijeme se i drugi proizvođači fokusiraju na stvaranje najboljih proizvoda. Znak kvalitete je znak dugog vijeka i samim tim manje trošenja, a prije svega dobrog i učinkovitog čišćenja vjetrobranskog stakla. Ako auto staklo nije pravilno očišćeno uprkos zamjeni metlice, možda je došlo vrijeme da zamjenite nosače. One se mogu saviti zbog težine snijega, mehaničkih oštećenja ili drugih razloga. Međutim, zbog zakrivljenosti ručice, brisači ne mogu očistiti vjetrobransko staklo kako treba.

Vozite sigurno i ne odlažite zamjenu!

Isto tako metlice mogu prestati da rade zbog kvara mehanizma ili motora brisača, kao i zbog drugih razloga. Bez obzira koji je uzrok njihovog kvara ili lošeg rada, od ključne je važnosti da zamjenu ne odlažete, već ih zamijenite čim primjetite da više ne rade ispravno. Besprijekorni brisači osiguruju sigurnu i ugodnu vožnju.

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Auto moto vijesti

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi