Jeste li već postali naš član?
Prijava Registracija
Nazovite nas
01 777 67 63
Košarica
Košarica je prazna

Teknorot Teknorot

Jeste li več čuli za kompaniju Teknorot? Ako niste, trebali biste ste jer radi se o največem proizvođaču upravljačkih sistema i sistema za zaustavljanje malih i velikih vozila u Europi. Tvrtka je smještena u Turskoj i ima oko 1,500 zaposlenika. Osnovana je 1992. godine i 100 posto je u turskom vlasništvu.  Moto tvrtke je 'Always Ahead' što bi u prijevodu značilo 'Uvijek naprijed'. Tvrtka svojim inovacija i konstantnim ulaganjem u tehnologiju djeluje u skladu sa svojim motom. Svoje proizvode plasira na tržišta oko 50 zemalja svijeta. U ponudi imaju oko 5,000 dijelova te proizvedu oko 2 milijuna komada samo u jednom mjesecu. Poprilično impresivno, zar ne?
 
Osim svega ovoga, svake godine u svoju proizvodnju uključe i oko 300 novih proizvoda.  Veoma im je bitna i kontrola kvalitete pa tako uz svoje proizvodne jedinice imaju i brojne laboratorije u kojima se provodi stroga kontrola kvalitete. Testovi se obično sastoje od kemijske kontrole, kontrole korozije, tvrdoče, izdržljivosti, itd. Također, radi se o kompaniji koja se brine za zaštitu okoliša te se trudi u svim proizvodnim procesima održati stroge ekološke standarde. Dugoručni cilj im je minimalizirati konzumaciju prirodnih izvora te operacijske gubitke, kako bi pojednostavnili i  radnu okolinu te ju učinili što efikasnijom. 
 
Kao što je več rečeno, tvrtka Teknorot mnogo ulaže u razvoj, iz tog razloga veoma je ponosna na svoj R & D ili, kako se to zove – Research & Development Center ili Centar za istraživanje i razvoj. Radi se o jednom od najpoznatijih auto moto centara za istraživanje i razvoj u Turskoj.  Osnovali su ga 2011. godine, a u njemu se bave istraživanjem novih, kvalitetnijih materijala te novih načina ispitivanja kvalitete.  Iz tog razloga mnogo ulažu u edukaciju svoje radne snage. 
 
Pri edukaciji uvijek se ističe važnost krajnjeg kupca jer jedino zadovoljan kupac znači da če se vratiti po novi proizvod, a jedino to u konačnici znači da tvrtka može opstati. I rasti!

Proizvodi Teknorot su u sljedečih kategorijah: