Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

TYC

Žmigavac u ogledalu Kia Picanto 14-, LED

Žmigavci za retrovizore

Žmigavac u ogledalu Kia Picanto 14-, LED

Žmigavac u ogledalu Kia Picanto. Godište: 14-

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 283413 (40A2197E)
 • Žmigavac
  • Bijeli
  • LED
 • Kvalitet
  • PJ
   ?
 • Akcija
  Uštedite 19.00%
  KN 139,90
 • Akcija
  KN 139,90
sati min sek
da robu dobijete najkasnije u
 • Poštarina: Lakši paket, KN29,95.
  Više na cjenik dostave.

 • Redovna cijena proizvoda: KN172,71 , Vaša ušteda:
  19.00%
  Cijene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cijena proizvoda?

Silux Premium

Niste sigurni dali ste odabrali odgovarajući proizvod? Odaberite našu Silux premium uslugu i kupujte bez brige!

Žmigavac u ogledalu Kia Picanto. Godište: 14-

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

TYC

'The brighest choice' ili  'Najsvjetliji izbor' je moto kompanije TYC, punog naziva TYC Europe koja ima svoje sjedište u Nizozemskoj, a zapravo je podružnica kompanije s Tajvana TYC Brother Industrial Co., Ltd. Glavni posao tvrtke fokusiran je na izradu lampi i svjetala za sve poznate marke automobila na svjetskom tržištu. U svojoj proizvodnji poštuju međunarodne standarde kvalitete te su vlasnici različitih certifikata koji idu tome u prilog. Bave se proizvodnjom zamjenskih lampi i svjetala, ali također i originalnih dijelova za vozila. Njihovi su proizvodi poznati na svim kontinentima. TYC također ima u vlasništvu i mnoge druge kompanije koje se bave proizvodnjom istih dijelova pa se zapravo radi o poslovnoj grupi kompanija objedinjenih pod jednim nazivom – TYC.  
 
Posebno su ponosni na svoj razvijeni međunarodni lanac nabave koji omogučuju kratki vremenski rok od narudžbe proizvoda pa do dolaska do kupca. Zadnjih nekoliko godina fokusirali su se na izradu kvalitetnih LED svjetala jer su upravo u ovoj tehnologiji uvidjeli veliki potencijal s obzirom na kvalitetu, trajnost, ali i ekološke standarde. Kompanija je tako bila prvi proizvođač LED lampi na svijetu koji je za jedno vozilo proizvelo 100 posto lampe ovakvog podrijetla i kvalitete. Doista, sada znamo zašto je TYC izbor – najsvjetliji izbor, zar ne?
 

Svi znamo, kako je. Prvo kupimo proizvod, stavimo ga na prvu policu i zaboravimo na njega. Zato našim cijenjenim kupcima nudimo mogućnost vraćanja ili zamjene svih proizvoda, sve do 1 godine, i ako zakasne rok za vraćanje od 14 dana, kako to piše u Zakonu o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Auto moto vijesti

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi