Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

1
2
3

Rasvjeta

Sigurna kupovina auto svjetala

Internet trgovina Silux nudi nekoliko vrsta načina plaćanja. Kupovina je jednostavna i 100% sigurna. Preporučujemo da prilikom kupovine koristite uslugu Silux Premium kako biste pronašli najkvalitetniji proizvod koji će biti 100% prikladan za vaše vozilo. Tu smo da vam pružimo najbolje iskustvo kupovine s našim auto dijelovima. Ovu uslugu možete odabrati u samom postupku kupovine.

Saznajte više

Rasvjeta

Rasvjeta igra ključnu ulogu u vozilima, pružajući sigurnu vožnju u mraku i po lošim vrijemenskim uvjetima, a istodobno svjetla na komandnoj tabli podsećaju na moguće probleme sa vozilom. Zbog svoje važne uloge u obavljanju sigurnosti, auto svjetla moraju biti najvišeg kvaliteta kako vas ne bi ostavila na cedilu kad su vam najpotrebnija. Na raspolaganju su vam prednja svjetla odnosno farovi, žmigavci, pozicijska svjetla, maglenke i katadiopteri, kao i ostala dodatna oprema izravno povezana sa svjetlima i lampicama. Na nepravilna stražnja svjetla registarskih tablica mogu vas također upozoriti službenici za kontrolu prometa, tako da je važno redovito provjeravati sva svjetla na vašem vozilu.

Slučajan proizvod

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi