Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Košarica je prazna

Napunite košaricu sa proizvodima…

FER

Osvijetljene registarske oznake Ford Focus C-Max 03-07

Osvjetljenje tablice

Osvijetljene registarske oznake Ford Focus C-Max 03-07

Rasvjeta tablice za Ford Focus C-MAX Godište; 03-07

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 4329023 (3202959E)
 • Kvalitet
  • PJ
   ?
 • Tuning izgled
  • Ne
 • Akcija
  Uštedite 20.00%
  KN 38,38
sati min sek
da robu dobijete najkasnije u
 • Poštarina: Lakši paket, KN29,95.
  Više na cjenik dostave.

 • Redovna cijena proizvoda: KN47,98 , Vaša ušteda:
  20.00%
  Cijene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cijena proizvoda?

Silux Premium

Niste sigurni dali ste odabrali odgovarajući proizvod? Odaberite našu Silux premium uslugu i kupujte bez brige!

Rasvjeta tablice za Ford Focus C-MAX

Godište; 03-07

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

FER

FER je BREND tvrtke Truck-Lite Europe GmbH, u potpunom vlasništvu Truck-Lite Co u SAD-u i vodećeg proizvođača ogledala i rasvjete za teretna vozila i njihove prikolice. Obje tvrtke su članice Penske Corporation u SAD-u. Kombinacijom temeljnih nadležnosti Truck-Lite-a i Truck-Lite Europe sinergije, proširio je svoj tržišni udio u Sjevernoj Americi i Europi.

Truck-Lite iz SAD-a osnovan je 1955. godine i počeo je proizvoditi sigurnosnu rasvjetu za teretna vozila. Danas, sa svojih jedanaest proizvodnih lokacija u Europi i SAD-u, Truck-Lite je jedan od najvećih dobavljača prednjih svjetala, kablova i zrcalnih sustava za vozila i prikolice. Tvrtka zapošljava oko 2350 ljudi i generira oko 443 milijuna dolara godišnje.

U Eisenachu njihov razvojni tim surađuje s najnaprednijim CAE metodama. Iskusni dizajneri, optičari, tehničari optike, elektronički programeri i inženjeri testiraju razvojne odjele i nastoje održati bliski kontakt sa svojim klijentima. Proizvodi se već testiraju u njihovim laboratorijima,u razvojnoj fazi po koracima. U kanalu za svjetla, laboratorij za zaštitu okoliša, laboratorij za elektroniku i akustički laboratorij daju sve od sebe da udovolje različitim profilima zahtjeva koji uvijek zadovoljavaju očekivanja kupaca u pogledu funkcionalnosti i kvalitete.

Postavili su visoke ciljeve zaštite okoliša. U razvoju svojih proizvoda koriste samo ekološke materijale i osigurali su dosljedno provođenje Europske direktive. Tvrtka i njeni zaposlenici imaju veliku ekološku svijest o očuvanju resursa poput vode i električne energije.

Svi znamo, kako je. Prvo kupimo proizvod, stavimo ga na prvu policu i zaboravimo na njega. Zato našim cijenjenim kupcima nudimo mogućnost vraćanja ili zamjene svih proizvoda, sve do 1 godine, i ako zakasne rok za vraćanje od 14 dana, kako to piše u Zakonu o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Auto moto vijesti

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi