Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

1
2
3

Adapteri, drugi proizvodi

Broj proizvoda u kategoriji: 0

Nijedan proizvod ne odgovara traženom zahtjevu. Ako ne možete pronaći ono što tražite, molimo nazovite nas na 01 777 67 63 ili Pošaljite poruku

Adapteri, drugi proizvodi

Adapteri su dodaci, koji povjezuju različite dijelove elektronike automobila koji se bez njih ne može povezati. Obično se radi o povjezivanju rasvjetnih uređaja sa prikolicom. To vam omogućuje sigurnu vožnju, jer čak i na stražnjoj strani dodatnog vozila stražnja svjetla se pale prilikom kočenja ili skretanja. Adapteri omogućuju prijenos signala preko žica i moraju se obavezno koristiti, u protivnom vozači iza vašeg vozila sa prikolicom ne vide kada da koče i kada treba da skreću. Priključci (input,output) adaptera razlikuju se između marke i modela vozila, tako da će vam biti potreban novi adapter prilikom zamjene vašeg vozila. Uvijek provjerite ulazne i izlazne priključke da biste kupili odgovarajući adapter za povezivanje.

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi