Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

1
2
3

Rashladni sustavi

Sigurna kupovina rashladnih sistema

Internet trgovina Silux nudi nekoliko vrsta načina plaćanja. Kupovina je jednostavna i 100% sigurna. Preporučujemo da prilikom kupovine koristite uslugu Silux Premium kako biste pronašli najkvalitetniji proizvod koji će biti 100% prikladan za vaše vozilo. Tu smo da vam pružimo najbolje iskustvo kupovine s našim auto dijelovima. Ovu uslugu možete odabrati u samom postupku kupovine.

Saznajte više

Rashladni sustavi

Kako se automobili zagrijavaju tijekom rada, rashladni sustavi su važan sastavni dio koji uvijek mora biti u najboljem stanju. Kako ventilatori tako i razni hladnjaci za pojedine sastavne dijelove, koji se tijekom rada zagrijavaju i mogu pregrijavati, dio su rashladnog sustava. Svakako najpoznatiji su hladnjaci vode motora, a putnici također vrlo brzo osjete poteškoće kod rada klima uređaja. Da bi vaši rashladni sustavi uvijek bili u najboljem stanju, morate ih ozbiljno održavati i periodično provjeravati njihovo stanje. Neispravne i neaktivne elemente uvijek zamijenite kvalitetnim novim dijelovima kako biste osigurali da svi rashladni sustavi rade pravilno.

Slučajan proizvod

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi