Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

OEM / Original

Hladnjak ulja 2051L81X - BMW X5, X6

Hladnjak ulja

Hladnjak ulja 2051L81X - BMW X5, X6

Hladnjak ulja 2051L81X - BMW X5, X6.

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 4319912 (2051L81X)
 • Kvalitet
  • Q
   ?
 • Dimenzije (saće)
  393x334x79
 • OE kataloški
  17217553389
 • Akcija
  Uštedite 30.00%
  KN 1.644,34
sati min sek
da robu dobijete najkasnije u
 • Poštarina: Standardni paket, KN45,95.
  Više na cjenik dostave.

 • Redovna cijena proizvoda: KN2.349,06 , Vaša ušteda:
  30.00%
  Cijene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cijena proizvoda?

Silux Premium

Niste sigurni dali ste odabrali odgovarajući proizvod? Odaberite našu Silux premium uslugu i kupujte bez brige!

Hladnjak ulja 2051L81X - BMW X5, X6.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

OEM / Original

OEM je skračenica za Original Equipment Manufacturer, a odnosi se na proizvođače rezervnih  automobilskih dijelova koji su istovjetni originalnim dijelovima koji se koriste u određenom tipu vozila. Ovo konkretno znači da se originalni dijelovi za određeno vozilo proizvode u određenoj kompaniji, a za drugi tip vozila može se proizvoditi u nekoj drugoj tvornici. Dakle, sve ovisi o dogovoru između proizvođača i naručitelja. U praksi to može značiti da se prodaju rezervni dijelovi određenog proizvođača koji su istovjetni originalnim dijelovima za vozilo, ali na sebi nemaju znak vozila na koje se mogu primijeniti.  Umjesto toga, na sebi če imati OEM oznaku, koja znači da je dio proizveden prema standardima kvalitete za određeni tip vozila. Također, kako se ne bismo zbunili, postoje i proizvođači koji imaju auto dijelove na kojima piše 'meets OEM standards', što znač da takav dio ima standarde OEM-a, međutim nije proizveden prema pravilima prema kojima se proizvode rezervni dijelovi za određenu marku vozila pa ih samim time ne možemo smatrati originalnim rezervnim dijelovima već samo zamjenskim rezervnim dijelovima.  
 
U globalu gledano, tvrtke koje proizvode poznate marke automobila na ovaj način svoje kupce mogu snabdijeti originalnim rezervnim dijelovima bez da moraju imati vlasništvo nad tvornicom u kojoj se oni proizvode. 

Svi znamo, kako je. Prvo kupimo proizvod, stavimo ga na prvu policu i zaboravimo na njega. Zato našim cijenjenim kupcima nudimo mogućnost vraćanja ili zamjene svih proizvoda, sve do 1 godine, i ako zakasne rok za vraćanje od 14 dana, kako to piše u Zakonu o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Auto moto vijesti

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi