Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Košarica je prazna

Napunite košaricu sa proizvodima…

Nissens

Hladnjak klime 1335K8C1 - Audi A6 97-04

Hladnjaci klime, Kondenzator

Hladnjak klime 1335K8C1 - Audi A6 97-04

Hladnjak klime 1335K8C1 - Audi A6. Godište: 97-04.

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 3317306 (940267)
 • Kvalitet
  • PJ
   ?
 • OE kataloški
  97606A6000
 • Akcija
  Uštedite 30.00%
  KN 993,44
sati min sek
da robu dobijete najkasnije u
 • Poštarina: Standardni paket, KN45,95.
  Više na cjenik dostave.

 • Redovna cijena proizvoda: KN1.419,20 , Vaša ušteda:
  30.00%
  Cijene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cijena proizvoda?

Silux Premium

Niste sigurni dali ste odabrali odgovarajući proizvod? Odaberite našu Silux premium uslugu i kupujte bez brige!

Hladnjak klime 1335K8C1 - Audi A6. Godište: 97-04.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Nissens

Delivering the difference ili 'Isporučujemo razliku' moto je ove tvrtke sa sjedištem u Danskoj koja se bavi proizvodnjom različitih dijelova za automobile, prije svega kondenzatora, raznih grijača, radijatora te regulatora klima uređaja. Tvrtka je na tržištu prisutna gotovo jedno stolječe, odnosno od 1921. godine, a danas u svojoj proizvodnji poštuju razne europske i svjetske certifikate izvrsnosti koji omogučuju da svaki proizvod nosi visoku kvalitetu, pri proizvodnji se smanjuje emisija štetnih plinova, ali i ostali načini zagačenja te saznanje da je svaki proizvod napravljen po određenim specifikacijama.

 

U svom katalogu koji se stalno ažurira Nissens ima oko 12,000 dijelova. Tvrtka kontinuirano ulaže u nove tehnologije kako bi se smanjili troškovi proizvodnje, a u isto vrijeme poboljšala kvaliteta te smanjila cijena finalnog proizvoda. Osim dijelove za vozila, tvrtka proizvodi i dijelove za industriju, a u svom poslovanju fokus stavljaju na četiri smjernice: spremnost na izazove, profesionalnost, fleksibilnost i majstorstvo u izradi. Kada govorimo o dijelovima za industriju koje Nissens proizvodi, onda su to dijelovi za najrazličitije radne strojeve te industrijska postrojenja, ali u novije vrijeme i sisteme za elektrane za vjetar. Svi njihovi proizvodi, odnosno dijelovi odgovaraju originalnim dijelovima i na sebi nose oznaku originalnosti. 

Svi znamo, kako je. Prvo kupimo proizvod, stavimo ga na prvu policu i zaboravimo na njega. Zato našim cijenjenim kupcima nudimo mogućnost vraćanja ili zamjene svih proizvoda, sve do 1 godine, i ako zakasne rok za vraćanje od 14 dana, kako to piše u Zakonu o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Auto moto vijesti

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi