BESPLATNA DOSTAVA za sve proizvode! BESPLATNA DOSTAVA za sve proizvode!
Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

Teknorot

Komplet šasije 1334376K Audi A4 00-09

Vilice

Komplet šasije 1334376K Audi A4 00-09

Komplet šasije (iz aluminija) za Audi A4 (osim za RS4, 8 cilindra), Godište: 00-09.

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 4328887 (1334376K)
 • Kvalitet
  • PJ
   ?
 • OE kataloški
  /
 • Kraj vgradnje
  • Ispod
  • Gore
 • Akcija
  Uštedite 30.00%
  KN 1.781,40
Uštedite kupnjom većih količina:
sati min sek
da robu dobijete najkasnije u
 • Redovna cijena proizvoda: KN2.544,86 , Vaša ušteda:
  30.00%
  Cijene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cijena proizvoda?

Silux Premium

Niste sigurni dali ste odabrali odgovarajući proizvod? Odaberite našu Silux premium uslugu i kupujte bez brige!

Komplet šasije (iz aluminija) za Audi A4 (osim za RS4, 8 cilindra), Godište: 00-09.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Teknorot

Jeste li več čuli za kompaniju Teknorot? Ako niste, trebali biste ste jer radi se o največem proizvođaču upravljačkih sistema i sistema za zaustavljanje malih i velikih vozila u Europi. Tvrtka je smještena u Turskoj i ima oko 1,500 zaposlenika. Osnovana je 1992. godine i 100 posto je u turskom vlasništvu.  Moto tvrtke je 'Always Ahead' što bi u prijevodu značilo 'Uvijek naprijed'. Tvrtka svojim inovacija i konstantnim ulaganjem u tehnologiju djeluje u skladu sa svojim motom. Svoje proizvode plasira na tržišta oko 50 zemalja svijeta. U ponudi imaju oko 5,000 dijelova te proizvedu oko 2 milijuna komada samo u jednom mjesecu. Poprilično impresivno, zar ne?
 
Osim svega ovoga, svake godine u svoju proizvodnju uključe i oko 300 novih proizvoda.  Veoma im je bitna i kontrola kvalitete pa tako uz svoje proizvodne jedinice imaju i brojne laboratorije u kojima se provodi stroga kontrola kvalitete. Testovi se obično sastoje od kemijske kontrole, kontrole korozije, tvrdoče, izdržljivosti, itd. Također, radi se o kompaniji koja se brine za zaštitu okoliša te se trudi u svim proizvodnim procesima održati stroge ekološke standarde. Dugoručni cilj im je minimalizirati konzumaciju prirodnih izvora te operacijske gubitke, kako bi pojednostavnili i  radnu okolinu te ju učinili što efikasnijom. 
 
Kao što je več rečeno, tvrtka Teknorot mnogo ulaže u razvoj, iz tog razloga veoma je ponosna na svoj R & D ili, kako se to zove – Research & Development Center ili Centar za istraživanje i razvoj. Radi se o jednom od najpoznatijih auto moto centara za istraživanje i razvoj u Turskoj.  Osnovali su ga 2011. godine, a u njemu se bave istraživanjem novih, kvalitetnijih materijala te novih načina ispitivanja kvalitete.  Iz tog razloga mnogo ulažu u edukaciju svoje radne snage. 
 
Pri edukaciji uvijek se ističe važnost krajnjeg kupca jer jedino zadovoljan kupac znači da če se vratiti po novi proizvod, a jedino to u konačnici znači da tvrtka može opstati. I rasti!

Svi znamo, kako je. Prvo kupimo proizvod, stavimo ga na prvu policu i zaboravimo na njega. Zato našim cijenjenim kupcima nudimo mogućnost vraćanja ili zamjene svih proizvoda, sve do 1 godine, i ako zakasne rok za vraćanje od 14 dana, kako to piše u Zakonu o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi