Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

Teknorot

Prednja desna vilica 50124 - Ford, Seat, VW

Vilice

Prednja desna vilica 50124 - Ford, Seat, VW

Prednja desna vilica 50124 - Ford, Seat, VW. Mjesto ugradnje Prednja osovina, Dužina 400 mm, Širina 400 mm, Visina 60 mm, Mjera navoja Without Ball Joint, Poprečna spona.

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 149205 (955038-K)
 • Kvalitet
  • PJ
   ?
 • Mjesto ugradnje
  • Ispred
 • OE kataloški
  1012632, 7M0 407 152B
 • Kraj vgradnje
  • Ispod
 • Akcija
  Uštedite 31.00%
  KN 405,23
Uštedite kupnjom većih količina:
sati min sek
da robu dobijete najkasnije u
 • Poštarina: Standardni paket, KN45,95.
  Više na cjenik dostave.

 • Redovna cijena proizvoda: KN587,29 , Vaša ušteda:
  31.00%
  Cijene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cijena proizvoda?

Silux Premium

Niste sigurni dali ste odabrali odgovarajući proizvod? Odaberite našu Silux premium uslugu i kupujte bez brige!

Prednja desna vilica 50124 - Ford, Seat, VW. Mjesto ugradnje Prednja osovina, Dužina 400 mm, Širina 400 mm, Visina 60 mm, Mjera navoja Without Ball Joint, Poprečna spona.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Teknorot

Jeste li več čuli za kompaniju Teknorot? Ako niste, trebali biste ste jer radi se o največem proizvođaču upravljačkih sistema i sistema za zaustavljanje malih i velikih vozila u Europi. Tvrtka je smještena u Turskoj i ima oko 1,500 zaposlenika. Osnovana je 1992. godine i 100 posto je u turskom vlasništvu.  Moto tvrtke je 'Always Ahead' što bi u prijevodu značilo 'Uvijek naprijed'. Tvrtka svojim inovacija i konstantnim ulaganjem u tehnologiju djeluje u skladu sa svojim motom. Svoje proizvode plasira na tržišta oko 50 zemalja svijeta. U ponudi imaju oko 5,000 dijelova te proizvedu oko 2 milijuna komada samo u jednom mjesecu. Poprilično impresivno, zar ne?
 
Osim svega ovoga, svake godine u svoju proizvodnju uključe i oko 300 novih proizvoda.  Veoma im je bitna i kontrola kvalitete pa tako uz svoje proizvodne jedinice imaju i brojne laboratorije u kojima se provodi stroga kontrola kvalitete. Testovi se obično sastoje od kemijske kontrole, kontrole korozije, tvrdoče, izdržljivosti, itd. Također, radi se o kompaniji koja se brine za zaštitu okoliša te se trudi u svim proizvodnim procesima održati stroge ekološke standarde. Dugoručni cilj im je minimalizirati konzumaciju prirodnih izvora te operacijske gubitke, kako bi pojednostavnili i  radnu okolinu te ju učinili što efikasnijom. 
 
Kao što je več rečeno, tvrtka Teknorot mnogo ulaže u razvoj, iz tog razloga veoma je ponosna na svoj R & D ili, kako se to zove – Research & Development Center ili Centar za istraživanje i razvoj. Radi se o jednom od najpoznatijih auto moto centara za istraživanje i razvoj u Turskoj.  Osnovali su ga 2011. godine, a u njemu se bave istraživanjem novih, kvalitetnijih materijala te novih načina ispitivanja kvalitete.  Iz tog razloga mnogo ulažu u edukaciju svoje radne snage. 
 
Pri edukaciji uvijek se ističe važnost krajnjeg kupca jer jedino zadovoljan kupac znači da če se vratiti po novi proizvod, a jedino to u konačnici znači da tvrtka može opstati. I rasti!

Svi znamo, kako je. Prvo kupimo proizvod, stavimo ga na prvu policu i zaboravimo na njega. Zato našim cijenjenim kupcima nudimo mogućnost vraćanja ili zamjene svih proizvoda, sve do 1 godine, i ako zakasne rok za vraćanje od 14 dana, kako to piše u Zakonu o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Auto moto vijesti

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi