Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

1
2
3

Motor

Sigurna kupovina dijelova motora

Internet trgovina Silux nudi nekoliko vrsta načina plaćanja. Kupovina je jednostavna i 100% sigurna. Preporučujemo da prilikom kupovine koristite uslugu Silux Premium kako biste pronašli najkvalitetniji proizvod koji će biti 100% prikladan za vaše vozilo. Tu smo da vam pružimo najbolje iskustvo kupovine s našim auto dijelovima. Ovu uslugu možete odabrati u samom postupku kupovine.

Saznajte više

Motor

Motor je glavni dio svakog vozila, jer omogućuje vožnju i kretanje, pa je u njegov razvoj već uloženo toliko energije i znanja. Iako je sam motor centar središta događaja, također su jako važni svi ostali sastavni dijelovi motora za nesmetano upravljanje i rad vozila, kao što su: cilindri, filtri goriva, ulja i zraka, cijeli izduvni sustav, remeni, pumpe, svijećice, ventili i svi nosači za sve navedene elemente. Kako se automobil koristi u svakodnevnoj uporabi, određeni dijelovi se mogu lako istrošiti ili im se produljiti vijek trajanja, pa ih je potrebno zamijeniti. Uvijek zamijenite polovne i dotrajale dijelove motora kvalitetnim dijelovima kako biste maksimalno produljili život svog automobila.

Slučajan proizvod

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi