Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Košarica je prazna

Napunite košaricu sa proizvodima…

Magneti Marelli

Svjećica grijača Kia Sorento 02-

Grijači motora

Svjećica grijača Kia Sorento 02-

Svjećica grijača Kia Sorento. Godište: 02-. Karakteristike: Model svječica za paljenje može naknadno žariti, snaga struje [A] 10 A, Moment privijanja [Nm] 18 Nm, Moment privijanja od [Nm] 10 Nm, Nagib nakon ugradnje 120 °, Napon [V] 11 V, Dužina 1[mm] , 100,5 mm, Dužina 2[mm] 31 mm, Dužina preko ... Pročitaj više

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 3399278 (062900066304)
 • Kvalitet
  • Q
   ?
 • Tip
  • Grijač motora
 • OE kataloški
  36710-4A 100
 • Akcija
  Uštedite 32.00%
  KN 79,85
 • Poštarina: Lakši paket, KN29,95.
  Više na cjenik dostave.

 • Redovna cijena proizvoda: KN117,43 , Vaša ušteda:
  32.00%
  Cijene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cijena proizvoda?

Silux Premium

Niste sigurni dali ste odabrali odgovarajući proizvod? Odaberite našu Silux premium uslugu i kupujte bez brige!

Svjećica grijača Kia Sorento. Godište: 02-. Karakteristike: Model svječica za paljenje može naknadno žariti, snaga struje [A] 10 A, Moment privijanja [Nm] 18 Nm, Moment privijanja od [Nm] 10 Nm, Nagib nakon ugradnje 120 °, Napon [V] 11 V, Dužina 1[mm] , 100,5 mm, Dužina 2[mm] 31 mm, Dužina preko vsega [mm] 148,9 mm, Mjera navoja M4, Zev kljuca 12.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Magneti Marelli

Magneti Marelli internacionalna je grupa kompanija sa sjedištem u Italiji koja se bavi proizvodnjom i distribucijom najrazličitiji dijelova za sve tipove vozila, a najviše su fokusirani na dijelove za rasvjetu, elektroniku, sustav za pokretanje, sitne plastične dijelove te ispušne sisteme. Također, veoma su prisutni kada govorimo o dijelovima za trkače automobile. Magneti Marelli ima oko 85,000 zaposlenih, 85 proizvodnih jedinica, 26 istraživačkih centara te je prisutan u 19 država kada govorimo o proizvodnji. Misija ove tvrtke je, kako kažu, svim kupcima osigurati kvalitetan proizvodan za vozilo koji je u isto vrijeme i kompetitivan s obzirom na cijenu.
 
Za svoje dijelove koriste inovativnu tehnologiju i također brinu o tome da kompanija bude ekološki osviještena jer bez toga nema budučnosti ni za koga. Također, radi se o kompaniji koja mnogo ulaže i u društvo, prije svega različitim donacijama udrugama, lokalnim zajednicama i slično. Tvrtka bilježi povijest dugu preko 90 godina na koju je izrazito ponosna i koja je jamac da se radi o kvaliteti čija vrijednost s godinama postaje još bolja. Tvrtka ima i vlastitu arhivu u kojoj je dokumentirana duga povijest, u kojoj ima oko 20,000 fotografija, 500 video uradaka i preko 2,000 dokumenata u obliku brošura, časopisa i sličnog. 
 

Svi znamo, kako je. Prvo kupimo proizvod, stavimo ga na prvu policu i zaboravimo na njega. Zato našim cijenjenim kupcima nudimo mogućnost vraćanja ili zamjene svih proizvoda, sve do 1 godine, i ako zakasne rok za vraćanje od 14 dana, kako to piše u Zakonu o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Auto moto vijesti

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi