Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Košarica je prazna

Napunite košaricu sa proizvodima…

Airtex

Pumpa za vodu 118468 - Fiat

Pumpe za vodu

Pumpa za vodu 118468 - Fiat

Pumpa za vodu 118468 - Fiat. Težina 2,56 kg.

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 151866 (1421)
 • Kvalitet
  • PJ
   ?
 • OE kataloški
  120134
 • Akcija
  Uštedite 21.00%
  KN 609,26
sati min sek
da robu dobijete najkasnije u
 • Poštarina: Lakši paket, KN29,95.
  Više na cjenik dostave.

 • Redovna cijena proizvoda: KN771,21 , Vaša ušteda:
  21.00%
  Cijene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cijena proizvoda?

Silux Premium

Niste sigurni dali ste odabrali odgovarajući proizvod? Odaberite našu Silux premium uslugu i kupujte bez brige!

Pumpa za vodu 118468 - Fiat. Težina 2,56 kg.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Airtex

Airtex ili, punim imenom Airtex Fuel Delivery Systems, američka je kompanija smještena u Fairfieldu u Illinoisu.  Proizvodnja im je najviše fokusirana na razne sisteme za gorivo, električne i mehaničke, potom različite pumpe za vodu i sve povezano s gorivo i vodom u vozilima. Ne samo da se bave proizvodnjom ovih dijelova za klasične automobile več i za kamione, radne strojeve, pa čak i zrakoplove. Po ovom je zapravo jedinstvena kompanija na američkom tržištu, a osim što snabdijeva američko tržište, ovim proizvodima opskrbljuje i ostala svjetska tržišta, prije sve europsko. Dijelovi koji se proizvedu u ovoj tvrtki imaju oznaku originalnih rezervnih dijelova, a na tržištu su več preko 75 godina.  Ono što je specifično za ovu tvrtku jest da se kod njih ne mogu direktno naručiti dijelovi i kupiti preko interneta več ih prodaju isključivo preko svojih lokalnih partnera i dobavljaća.  Pumpe za goriva koje imaju oznaku ovog proizvođaća također imaju garanciju koja traje godinu dana. 
 
Tvrtka je veoma ponosna na svoju dugu povijest pa tako posebno ističu i svoj mali online muzej koji se može pogledati u sklopu njihove web stranice, a u kojem primjerice možete vidjeti i automobil Chevrolet Fleetline iz 1942. godine, u kojeg je također bila ugrađena jedna od prvih pumpi za gorivo proizvedenih u ovoj tvornici. 
 

Svi znamo, kako je. Prvo kupimo proizvod, stavimo ga na prvu policu i zaboravimo na njega. Zato našim cijenjenim kupcima nudimo mogućnost vraćanja ili zamjene svih proizvoda, sve do 1 godine, i ako zakasne rok za vraćanje od 14 dana, kako to piše u Zakonu o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Auto moto vijesti

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi