Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

Champion

Filtar ulja COF100528E - BMW X5 00-07

Filteri ulja

Filtar ulja COF100528E - BMW X5 00-07

Filtar ulja COF100528E - BMW X5. Godište: 00-07. Karakteristike: Visina 79.5 mm, unutrašnji Premjer 29.5 mm, vanjski Premjer 68 mm, Uložak filtera.

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 3191002 (COF100528E)
 • Kvalitet
  • PJ
   ?
 • Više informacija
  Filterski uložak
 • OE kataloški
  11 422 247 392
 • Akcija
  Uštedite 27.00%
  KN 50,00
sati min sek
da robu dobijete najkasnije u
 • Poštarina: Lakši paket, KN29,95.
  Više na cjenik dostave.

 • Redovna cijena proizvoda: KN68,50 , Vaša ušteda:
  27.00%
  Cijene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cijena proizvoda?

Silux Premium

Niste sigurni dali ste odabrali odgovarajući proizvod? Odaberite našu Silux premium uslugu i kupujte bez brige!

Filtar ulja COF100528E - BMW X5. Godište: 00-07. Karakteristike: Visina 79.5 mm, unutrašnji Premjer 29.5 mm, vanjski Premjer 68 mm, Uložak filtera.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Champion

Mnogo je mjesta na vozilu na kojima treba staviti filter, a sve kako sitne čestice iz zraka ne bi dospjele u određeni sustav u motoru i ostalim dijelovima na automobilu. Filteri su kao čistaći cijelog sistema i stoga im pripada velika važnost. U prošlosti, kada su automobili tek izumljeni, nisu imali filtere i pokazalo se da se kvarovi mnogo češći i veći pa je tako prvi filter oznaćio pravu revoluciju u automobilskoj industriji. Champion je kompanija koja kaže kako je največi svjetski proizvođać filtera i filtracijskih proizvoda. Radi se o američkoj tvrtki koja je s proizvodnjom filtera započela još davne 1936. godine u Los Angelesu.

 

Bili su to filteri za obi?ne, putni?ke automobile koji su veoma brzo postali popularni te se proizvodnja proširila i na filtere za kamione. Tijekom godina kompanija se razvijala te kupovala druge, manje tvrtke i pripajala ih sebi. Puno ime Championa je Champion Laboratories Inc. Danas je to jedan od najpoznatijih brandova što se ti?e filtera i brojna istraživanja pokazuju upravo to – da se radi o imenu kojeg kupci uvijek prepoznaju. Champion je zapravo tvrtka mnogo veče kompanije koja se zove United Components, Inc. koja također proizvodi najrazličitije vrste filtera i filtracijskih komponenti.  

Svi znamo, kako je. Prvo kupimo proizvod, stavimo ga na prvu policu i zaboravimo na njega. Zato našim cijenjenim kupcima nudimo mogućnost vraćanja ili zamjene svih proizvoda, sve do 1 godine, i ako zakasne rok za vraćanje od 14 dana, kako to piše u Zakonu o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Auto moto vijesti

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi