Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

Prasco

Šarke poklopca motora KI8103704OE - Kia Sorento 02-06, Original

Pantovi poklopca motora

Šarke poklopca motora KI8103704OE - Kia Sorento 02-06, Original

Šarke poklopca motora KI8103704OE - Kia Sorento. Godište: 02-06. ima vrhunsku kvalitetu. Certificiran je od strane TUV Rheinland. Karoserija marke Prasco ima vrhunsku kvalitetu. Poznati su po svojoj izdržljivosti, trajnosti i atraktivnom obliku.Za proizvode koriste legure od slitina ili polimerne ... Pročitaj više

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 4741007 (KI8103704OE)
 • Kvalitet
  • O
   ?
 • Akcija
  Uštedite 5.00%
  28,31 KN213,31
 • Akcija
  28,31 KN213,31

Proizvod je u dolasku. Približni rok dostave je 14 dana. Rezervirajte već danas i nabavite svoj proizvod prvi!

 • Poštarina: Lakši paket, €4,95 (KN37,30).
  Više na cjenik dostave.

 • Redovna cijena proizvoda: €33,30 (KN250,90) , Vaša ušteda:
  5.00%
  Cijene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cijena proizvoda?

Silux Premium

Niste sigurni dali ste odabrali odgovarajući proizvod? Odaberite našu Silux premium uslugu i kupujte bez brige!

Šarke poklopca motora KI8103704OE - Kia Sorento. Godište: 02-06. ima vrhunsku kvalitetu. Certificiran je od strane TUV Rheinland. Karoserija marke Prasco ima vrhunsku kvalitetu. Poznati su po svojoj izdržljivosti, trajnosti i atraktivnom obliku.Za proizvode koriste legure od slitina ili polimerne materijale, ojačane sintetičkim vlaknima. Tako su otporni na koroziju, taljenje, pucanje i grebanje. Pod izravnom sunčevom svjetlošću boja proizvoda se ne mijenja.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Prasco

Prasco je talijanska tvrtka, proizvođač svih vrsta zamjenskih dijelova za vozila, primjerice Alfa Romeo, Audi, BMW, Honda, Jeep, Hyundai, Mazda, Lexus, Peugeot, Toyota, Saab, Volvo, i da ne nabrajamo dalje. Auto dijelovi Prasco nisu originalni, ali se odlično mogu adaptirati za gotovo pa sve tipove vozila. Tvrtka je nastala 1988. godine i odmah je započela s proizvodnjom zamjenskih dijelova za sve poznatije proizvođače automobila. Devedesetih godina otvaraju i prvo proizvodno postrojenje na Tajvanu, a nakon toga počele su nicati i mnoge podružnice u drugim dijelovima svijeta, prije svega na europskom tlu.

 

Za područje Hrvatske posebno je važna 2012. godina kada je Prasco kupio kompaniju Advanta d.o.o. u Zagrebu i na taj način se proširio na tom tržištu kao i na tržištima regije. Iako se ne radi o originalnim dijelovima koje Prasco proizvodi, konstantno se ulaže u njihovo testiranje te se pri proizvodnji poštuju najrazličitiji certifikati koji označuju visoku kvalitetu. Največi dio proizvodnje koncentriran je na branike, spojlere, blatobrane, haube, retrovizore, svjetla i slično. Velik dio proizvodnje u Prasco postrojenjima je robotiziran i to omogučuje proizvodnju visoko kvalitetnih dijelova s obzirom na uvjete proizvodnje, a posebno se to odnosi na premaze branika i ostalih dijelova, što se radi na poseban način.

Svi znamo, kako je. Prvo kupimo proizvod, stavimo ga na prvu policu i zaboravimo na njega. Zato našim cijenjenim kupcima nudimo mogućnost vraćanja ili zamjene svih proizvoda, sve do 1 godine, i ako zakasne rok za vraćanje od 14 dana, kako to piše u Zakonu o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi