Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Košarica je prazna

Napunite košaricu sa proizvodima…

Prasco

Pant Nissan Micra 10-

Pantovi poklopca motora

Pant Nissan Micra 10-

Pant za Nissan Micra; Godište: 10-

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 212670 (270803-5)
 • Kvalitet
  • PJ
   ?
 • Akcija
  Uštedite 20.00%
  KN 117,42
 • Akcija
  KN 117,42
sati min sek
da robu dobijete najkasnije u
 • Poštarina: Lakši paket, KN29,95.
  Više na cjenik dostave.

 • Redovna cijena proizvoda: KN146,78 , Vaša ušteda:
  20.00%
  Cijene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cijena proizvoda?

Silux Premium

Niste sigurni dali ste odabrali odgovarajući proizvod? Odaberite našu Silux premium uslugu i kupujte bez brige!

Pant za Nissan Micra; Godište: 10-

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Prasco

Prasco je talijanska tvrtka, proizvođač svih vrsta zamjenskih dijelova za vozila, primjerice Alfa Romeo, Audi, BMW, Honda, Jeep, Hyundai, Mazda, Lexus, Peugeot, Toyota, Saab, Volvo, i da ne nabrajamo dalje. Auto dijelovi Prasco nisu originalni, ali se odlično mogu adaptirati za gotovo pa sve tipove vozila. Tvrtka je nastala 1988. godine i odmah je započela s proizvodnjom zamjenskih dijelova za sve poznatije proizvođače automobila. Devedesetih godina otvaraju i prvo proizvodno postrojenje na Tajvanu, a nakon toga počele su nicati i mnoge podružnice u drugim dijelovima svijeta, prije svega na europskom tlu.

 

Za područje Hrvatske posebno je važna 2012. godina kada je Prasco kupio kompaniju Advanta d.o.o. u Zagrebu i na taj način se proširio na tom tržištu kao i na tržištima regije. Iako se ne radi o originalnim dijelovima koje Prasco proizvodi, konstantno se ulaže u njihovo testiranje te se pri proizvodnji poštuju najrazličitiji certifikati koji označuju visoku kvalitetu. Največi dio proizvodnje koncentriran je na branike, spojlere, blatobrane, haube, retrovizore, svjetla i slično. Velik dio proizvodnje u Prasco postrojenjima je robotiziran i to omogučuje proizvodnju visoko kvalitetnih dijelova s obzirom na uvjete proizvodnje, a posebno se to odnosi na premaze branika i ostalih dijelova, što se radi na poseban način.

Svi znamo, kako je. Prvo kupimo proizvod, stavimo ga na prvu policu i zaboravimo na njega. Zato našim cijenjenim kupcima nudimo mogućnost vraćanja ili zamjene svih proizvoda, sve do 1 godine, i ako zakasne rok za vraćanje od 14 dana, kako to piše u Zakonu o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Auto moto vijesti

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi