-10% Popust! Kupon: SLX10 -10% Popust! Kupon: SLX10
Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

1
2
3

Blatobrani

Broj proizvoda u kategoriji: 1351

100% PRAVI REZERVNI AUTO DIJELOVI ZA SVAKU NARUDŽBU!

Odaberite uslugu Silux Premium za kupovinu bez briga.

Još
1313
proizvoda

Blatobrani

Blatobrani

Blatobrani su nepogrešiv dio svakog automobila. Kao što već samo ime govori, oni pružaju zaštitu kotača od blata, međutim u isto vrijeme blatobran štiti i od mnogih drugih vrsta prljavštine, koje bi inače vrlo brzo tijekom vožnje isprljale kotače. To bi značilo da bi se sljedeći mnogo brže istrošiili, povećala bi se potreba za čišćenjem, a vožnja bi bila manje ugodna i sigurna. Sve ovo, dakle, dokazuje koliko su blatobrani važni za auto.

Novi blatobrani za vaš auto!

Budući da su blatobrani važan dio automobila, ključno je, prepoznati, kada se polako bliži kraj njihovog životnog vijeka i zamjeniti ih na vrijeme. Prilikom kupnje, naravno, morate osigurati da odabrani blatobrani budu uistinu kvalitetni i pogodni za vaše vozilo. Naša online trgovina nudi vam široku paletu različitih modela renomiranih proizvođača, među kojima ćete naći pravo rješenje za svoj automobil. Pored toga, dostupni su I brojni drugi dijelovi karoserije - šine za farove, unutarnje zaštite blatobrana, pragovi itd.

Zašto i kada treba mijenjati blatobrane?

Morate imati na umu, da su blatobrani jedan od najizloženijih dijelova automobila, slično kao u primjeru branika. Blatobrani su postavljeni tako da stvarno mogu optimalno zaštititi kotače od negativnih udara, pritom su sami izuzetno opterećeni. Česti kontakt sa nečistoćama, kamenjem, soli za posipanje cesteitd. prije ili kasnije to ostavlja vidljive posljedice. To na početku označava manje ogrebotine, ali s vrijemenom blatobran auta također može napasti rđa, osobito ako ne vodite računa o redovitom i odgovarajućem održavanju ovog dijela. Često se blatobrani automobila oštete i u manjim nezgodama, kao što je parkiranje. Dakle, budite oprezni za vidljive znakove, koji ukazuju na to da su blatobrani zreli za zamjenu. Ponekad nije ni potrebno,da se zamjene svi blatobrani, ali jedan može biti problematičan. Ako niste sasvim sigurni, da li je zamjena doista potrebna, najpametnije je, da pitate za mišljenje svog automehaničara, koji će moći da vam da savjet i pruži pomoć.

Blatobrani za najrazličitije marke i modele vozila

Još prije kupnje, naravno, morate biti sigurni da  blatobrani auta, koji gledate doista odgovaraju vašem vozilu. Morate obratiti pozornost na marku, model i dobi vozila, za koji je namijenjen određeni blatobran. Ako vam je potreban samo jedan, pazite također na to da li je namijenjen prednjim ili stražnjim kotačima. U našoj ponudi dostupni su vam blatobrani za gotovo svaki automobil, od najčešćih do nešto rijetkih marki. Unutar toga, međutim, možete birati između brojnih modela i dobi. Prikladan pretraživač omogućauje vam da pronađete samo blatobran automobila koji vam je potreban sa samo nekoliko klikova.

Vrhunska kvaliteta po pristupačnoj cijeni

Bez obzira koji model odabrali, možemo vam garantirati da vas kod nas čekaju stvarno kvalitetni blatobrani automobila, koji će obaviti izvrsan posao čak i kada se vozite po najproblematičnijim, veoma blatnjavim terenima. Riječ je o proizvodima renomiranih svjetskih proizvođača, koji su s kombiniranjem izuzetno izdržljivih materijala i tehnološki sofisticiranog proizvodnog procjesa uvjerili mnoge vozače. Na taj način možete očekivati natprosječni životni vijek, koji je uglavnom posljedica ekstremne otpornosti na štetne učinke. Štaviše, naša ponuda je sjajan dokaz da je najbolja kvaliteta u potpunosti kompatibilna sa pristupačnim cijenama!

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi