Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

Bottari

Štitnik za vrata 87cm, 4 komada, krom

Štitnici za vrata

Štitnik za vrata 87cm, 4 komada, krom

Štitnik za vrata. Boja: krom. Izvrsno za zaštitu vrata od ogrebotina i udubljenja, jednostavan za instalaciju. Dostupan u bojama koje savršeno uklapaju u boju vašeg automobila! Upute za postavljanje: površina mora biti ?ista, bez masti i bez prašine. Skinite zaštitnu foliju sa obje strane artikla te ... Pročitaj više

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 4288512 (15522)
 • Pakovanje
  4 kosi
 • Akcija
  Uštedite 11.00%
  KN 63,32 €8,40
Uštedite kupnjom većih količina:
 • Poštarina: Lakši paket, KN35,00 (€4,65).
  Više na cjenik dostave.

 • Redovna cijena proizvoda: KN71,15 (€9,44) , Vaša ušteda:
  11.00%
  Cijene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cijena proizvoda?

Silux Premium

Niste sigurni dali ste odabrali odgovarajući proizvod? Odaberite našu Silux premium uslugu i kupujte bez brige!

Štitnik za vrata. Boja: krom. Izvrsno za zaštitu vrata od ogrebotina i udubljenja, jednostavan za instalaciju. Dostupan u bojama koje savršeno uklapaju u boju vašeg automobila! Upute za postavljanje: površina mora biti ?ista, bez masti i bez prašine. Skinite zaštitnu foliju sa obje strane artikla te ga postavite gdje želite. Nije namijenjen za površine previše zakrivljene. Izbjegavajte odljepljivanje i ponovnu lijepljenje, jer će ljepilo izgubiti učinak. Nemojte koristiti dodatna ljepila za ugradnju jer mogu oštetiti površinu vašeg automobila. Proizvod će se djelotvorno lijepiti nakon 24 sata, stoga ga nemojte pomicati do tada. Ako odlučite ukloniti proizvod, maknite ga polako tako da ne oštetite površinu vašeg automobila. Moguće je da će boja ispod proizvoda biti malo drugačija od boje u okolini, zbog utjecaja sunca.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Bottari

Carlo Bottari osnovao je tvrtku sa suprugom Demicheli Cesiro. U početku su izrađivali auto dijelove i prodavali prirodne spužve, presvlake za sjedala i navlake za volane.

Tvrtka se u narednim godinama proširila i postala međunarodno priznata u 1980-ima. Od 2010. godine ponosno sponzoriraju i tim Rugby Viadana iz 1970. godine.

Danas je Bottari velika i priznata međunarodna tvrtka koja nudi vrlo široku paletu proizvoda. U dizajniranju i pakiranju proizvoda uzima u obzir globalne trendove dizajna i brige o okolišu, kao i cijene. Zato su njihovi proizvodi uvijek u trendu i nude izvrsan odnos novca i kvalitete.

Bottari također osigurava zadovoljstvo krajnjih kupaca isporukom naručenih dijelova sigurno i na vrijeme. Također pružaju sigurno i živopisno pakiranje.

Tvrtka se brine i za ekološki aspekt poslovanja, vodeći računa o odgovornim poslovnim praksama, osiguravajući dobre radne uvjete i brinući o okolišu. Pri dizajniranju proizvoda vode računa o organskom aspektu i poboljšavaju ambalažu kako bi bila što više ekološka.

Svi znamo, kako je. Prvo kupimo proizvod, stavimo ga na prvu policu i zaboravimo na njega. Zato našim cijenjenim kupcima nudimo mogućnost vraćanja ili zamjene svih proizvoda, sve do 1 godine, i ako zakasne rok za vraćanje od 14 dana, kako to piše u Zakonu o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi