Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

Hypersonic

Štitnik za vrata (10 cm) - sivi

Štitnici za vrata

Štitnik za vrata (10 cm) - sivi

Štitnik za vrata. Mjere: 10 cm. Boja: siva. Izvrsno za zaštitu vrata od ogrebotina i udubljenja, jednostavan za instalaciju. Dostupan u bojama koje savršeno uklapaju u boju vašeg automobila! Upute za postavljanje: površina mora biti ?ista, bez masti i bez prašine. Skinite zaštitnu foliju sa obje str ... Pročitaj više

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 4165960 (HP6114-3S)
 • Pakovanje
  4 komada
 • Akcija
  Uštedite 12.00%
  KN 54,34 €7,21
Uštedite kupnjom većih količina:
Naručite sada i proizvod ćete dobiti:
 • Poštarina: Lakši paket, KN35,00 (€4,65).
  Više na cjenik dostave.

 • Redovna cijena proizvoda: KN61,75 (€8,20) , Vaša ušteda:
  12.00%
  Cijene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cijena proizvoda?

Silux Premium

Niste sigurni dali ste odabrali odgovarajući proizvod? Odaberite našu Silux premium uslugu i kupujte bez brige!

Štitnik za vrata. Mjere: 10 cm. Boja: siva. Izvrsno za zaštitu vrata od ogrebotina i udubljenja, jednostavan za instalaciju. Dostupan u bojama koje savršeno uklapaju u boju vašeg automobila! Upute za postavljanje: površina mora biti ?ista, bez masti i bez prašine. Skinite zaštitnu foliju sa obje strane artikla te ga postavite gdje želite. Nije namijenjen za površine previše zakrivljene. Izbjegavajte odljepljivanje i ponovnu lijepljenje, jer će ljepilo izgubiti učinak. Nemojte koristiti dodatna ljepila za ugradnju jer mogu oštetiti površinu vašeg automobila. Proizvod će se djelotvorno lijepiti nakon 24 sata, stoga ga nemojte pomicati do tada. Ako odlučite ukloniti proizvod, maknite ga polako tako da ne oštetite površinu vašeg automobila. Moguće je da će boja ispod proizvoda biti malo drugačija od boje u okolini, zbog utjecaja sunca.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Hypersonic

Tvrtka Hypersonic već od 1976 opskrbljuje dodacima i priborom za vozila. Tajvanska tvrtka glavni je dobavljač tvrtke Honda i Ford već od 1990. godine.

Zbog 40-godišnje povijesti neprekidne inovacije, na tržište mogu ponuditi LED rasvjetu, utičnice u vozilu, mobilne telefone i navigacijske uređaje, mirise, antene, ogledala, tepihe itd.

Svi znamo, kako je. Prvo kupimo proizvod, stavimo ga na prvu policu i zaboravimo na njega. Zato našim cijenjenim kupcima nudimo mogućnost vraćanja ili zamjene svih proizvoda, sve do 1 godine, i ako zakasne rok za vraćanje od 14 dana, kako to piše u Zakonu o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi