Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

GoodYear

Zaštita od sunca za vjetrobransko staklo, 60 x 130 cm, Goodyear, alu

Sjenila

Zaštita od sunca za vjetrobransko staklo, 60 x 130 cm, Goodyear, alu

Dvoslojna aluminijska baza za najbolju i reflektirajuću svjetlost. Osim toga, također ćete dobiti 2x usisni ili stezaljke za jednostavnu montažu. Boja: srebrna/alu. Mjesto ugradnje: naprijed,širina: 130Cm, visina: 60Cm.

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 4233951 (VIS66472)
 • Mjesto ugradnje
  • Vetrobransko staklo
 • Akcija
  Uštedite 12.00%
  KN 75,24
 • Poštarina: Lakši paket, KN34,95.
  Više na cjenik dostave.

 • Redovna cijena proizvoda: KN85,50 , Vaša ušteda:
  12.00%
  Cijene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cijena proizvoda?

Silux Premium

Niste sigurni dali ste odabrali odgovarajući proizvod? Odaberite našu Silux premium uslugu i kupujte bez brige!

Dvoslojna aluminijska baza za najbolju i reflektirajuću svjetlost. Osim toga, također ćete dobiti 2x usisni ili stezaljke za jednostavnu montažu. Boja: srebrna/alu. Mjesto ugradnje: naprijed,širina: 130Cm, visina: 60Cm.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

GoodYear

GoodYear gume poznate su širokoj populaciji, a dolaze iz američke tvornice guma koja je pod punim nazivom The GoodYear Tire & Rubber Company. Sjedište tvrtke smješteno je u gradu Ohio, a osnovana je 1989. godine. Tadašnja firma imala je 13 zaposlenih te je mahom proizvodila gume za bicikle i konjske kočije te razne druge gumene predmete. Tek kasnije se profilira kao tvornica za gume za automobile, a danas je ubrojena među top pet svjetskih proizvođaća guma, s time da osim što proizvodi gume za automobile, također proizvodi i gume za velike radne strojeve, kamione, zrakoplove, trkače automobile. Kompanija je dobila ime po Charlesu Goodyearu koji je izumio proces vulkanizacije gume kojim se znatno povečala njezina izdržljivost  te tako omogučila razvoj suvremenih guma za prijevozna sredstva kakva danas poznajemo. 
 
Osim po gumama za vozila, GoodYear je svjetski poznat i po cepelinu s natpisom kompanije koji služi za reklamiranje te je danas to jedan od najpoznatijih reklamnih poteza u Sjedinjenim Državama, ali i šire. Prvi cepelin s natpisom GoodYear pojavio se još davne 1925. godine. Zanimljivo je da je tvrtka najuspješniji snabdjevać gumama u Formuli 1 s obzirom na ostvareni broj pobjeda kada su se koristile ove gume, međutim od 1998. godine se povukla iz sporta. 

Svi znamo, kako je. Prvo kupimo proizvod, stavimo ga na prvu policu i zaboravimo na njega. Zato našim cijenjenim kupcima nudimo mogućnost vraćanja ili zamjene svih proizvoda, sve do 1 godine, i ako zakasne rok za vraćanje od 14 dana, kako to piše u Zakonu o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za više informacija kliknite tu.

Proizvodi za vas

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Auto moto vijesti

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi