Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

Polcar

Kada prtljažnika Opel Astra 03-07 kombi, bez zaštite

Kade za prtljažnik

Kada prtljažnika Opel Astra 03-07 kombi, bez zaštite

Kada prtljažnika za Opel Astra (godište: 03-07) kombi izrađen je od izdržljive plastike i savršeno se prilagođava obliku prtljažnika automobila, tako da je možete lako uklopiti u svoj prtljažnik. Visok rub (3 cm) i vodootporan materijal zaštitit će vaše prtljažnik od prolijevanja tekućine i drugih o ... Pročitaj više

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 185471 (5509WB-6)
 • Prednosti
  • Dizajniran posebno za vaše vozilo
  • Oblik se uklapa u vaš automobil
  • Održava čist i uredan prtljažnik
  • Napravljen od kvalitetnih materijala
  • Štiti od oštjećenja i habanja
  • Svjestrana uporaba
  • Učinkovita zaštita i dug životni vijek
  • Visoki rub štiti od prolivenih tekućina
  • Jednostavno održavanje
 • Akcija
  Uštedite 35.00%
  KN 116,52
Uštedite kupnjom većih količina:
sati min sek
da robu dobijete najkasnije u
 • Poštarina: Lakši paket, KN29,95.
  Više na cjenik dostave.

 • Redovna cijena proizvoda: KN179,26 , Vaša ušteda:
  35.00%
  Cijene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cijena proizvoda?

Silux Premium

Niste sigurni dali ste odabrali odgovarajući proizvod? Odaberite našu Silux premium uslugu i kupujte bez brige!

Kada prtljažnika za Opel Astra (godište: 03-07) kombi izrađen je od izdržljive plastike i savršeno se prilagođava obliku prtljažnika automobila, tako da je možete lako uklopiti u svoj prtljažnik. Visok rub (3 cm) i vodootporan materijal zaštitit će vaše prtljažnik od prolijevanja tekućine i drugih oštjećenja. I održavanje je lako samo očistite nečistoću vodom i obrišite suhom krpom.

Slike su simbolične.

Kada prtljažnika

Uklapa se u prtljažnik vašeg vozila

Kada za prtljažnik posebno je prilagođena vašem vozilu i savršeno se uklapa u oblik prtljažnika vašeg vozila.

​​Kada prtljažnika - Uklapa se u prtljažnik vašeg vozila

Brine o urednom prtljažniku

Budući da se uklapa u vaš prtljažnik, bit će lakše održavati red i čistoću prtljažnika. U ovome vam može također pomoći organizator prtljažnika.

Kada prtljažnika - Brine o urednom prtljažniku

Svestrana uporaba

Budući da nudi dobru zaštitu, svestrana je za uporabu. Bavite li se sportom i često stavljate sportsku opremu u prtljažnik i izvan njega? Kada prtljažnika zaštitit će vaš prtljažni prostor od oštećenja i habanja. Ovo će učiniti bezbjednim vaš bicikl za planinu, blatne planinarske čizme, mokri ogrtač itd.

Kada prtljažnika - Svestrana uporaba

Učinkovita zaštita

Kada za prtljažnik dobro zadržavaju tekućinu, jer je izrađena od izdržljive plastike koja zadržava vodu. Visok rub (3 cm) zadržavat će tekućinu i prljavštinu u kadi.

​​Kada prtljažnika - Učinkovita zaštita

Jednostavno održavanje

Svi su impresionirani njom, uključujući i zidare, farbare i ostale servisere, jer je lako očistiti tekućinu, prašinu i sitne građevinske materijale. Također ćete bezbrižno smjestiti u prtljažnik odijelo od snijega i skije, blatne cipele ili bicikl, kao i mokro odjelo. Jednostavno ćete isprati kadu pod vodom i obrisati je suhom krpom.

Kada prtljažnika - Jednostavno održavanje

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Polcar

Jedan od največih proizvođača najrazličitijih dijelova za automobile svakako je kompanija Polcar. Smještena je u Varšavi u Poljskoj te je na tržištu prisutna gotovo 30 godina. Proizvodnja je bazirana mahom u matičnoj državi, ali postoje postrojenja i u drugim dijelovima svijeta. Počela je kao kompanija koja je proizvodila termalne dijelove i svjetla, a kasnije se proširila na sve auto dijelove. Zanimljivo je da koriste isključiva svoja novčana sredstva, bez pomoči države i slično, a također ima oko 61,000 metara kvadratnih skladišnog prostora.
 
Za firmu radi oko tri stotine dobavljača. Ističu kako im je glavna odlika ta da kupcima ponude različite kvalitativne i novčane rangove dijelova pa tako se kod njih mogu pronači originalni dijelovi za vozila koji su ujedno i skuplji, te zamjenski dijelovi koji su znatno jeftiniji. S obzirom na ovo, trenutno nude največi izbor rezervnih auto dijelova na tržištu. Posebno su ponosni na svoj katalog nazvan eCar u kojem kupac može birati dio s obzirom na cijenu te starost vlastitog vozila.
 
Trenutno je oko 60,000 proizvoda u tom katalogu koji su zorno prikazani fotografijama i nacrtima.  Kompanija suračuje s poznatim lokalnim dobavljačima auto dijelova u cijelom svijetu koji naručuju dijelove s obzirom na potražnju na tržištu. 
 

Svi znamo, kako je. Prvo kupimo proizvod, stavimo ga na prvu policu i zaboravimo na njega. Zato našim cijenjenim kupcima nudimo mogućnost vraćanja ili zamjene svih proizvoda, sve do 1 godine, i ako zakasne rok za vraćanje od 14 dana, kako to piše u Zakonu o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Auto moto vijesti

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi