Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

Polcar

Kada prtljažnika Opel Astra 03-07 kombi, zaštita

Kade za prtljažnik

Kada prtljažnika Opel Astra 03-07 kombi, zaštita

Kada prtljažnika za Opel Astra (godište: 03-07) kombi izrađena je od izdržljive plastike i savršeno se prilagođava obliku prtljažnika automobila, tako da je možete lako uklopiti u svoj prtljažnik. Visok rub (3 cm) i vodootporan materijal zaštitit će vaš prtljažnik od prolijevanja tekućine i drugih o ... Pročitaj više

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 185469 (5509WB-5)
 • Protu klizna zaštita
  • Da
 • Prednosti
  • Dizajniran posebno za vaše vozilo
  • Oblik se uklapa u vaš automobil
  • Održava čist i uredan prtljažnik
  • Napravljen od kvalitetnih materijala
  • Štiti od oštjećenja i habanja
  • Svjestrana uporaba
  • Učinkovita zaštita i dug životni vijek
  • Visoki rub štiti od prolivenih tekućina
  • Protuklizna zaštita
  • Jednostavno održavanje
 • Akcija
  Uštedite 35.00%
  KN 157,46
Uštedite kupnjom većih količina:
sati min sek
da robu dobijete najkasnije u
 • Poštarina: Lakši paket, KN29,95.
  Više na cjenik dostave.

 • Redovna cijena proizvoda: KN242,25 , Vaša ušteda:
  35.00%
  Cijene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cijena proizvoda?

Silux Premium

Niste sigurni dali ste odabrali odgovarajući proizvod? Odaberite našu Silux premium uslugu i kupujte bez brige!

Kada prtljažnika za Opel Astra (godište: 03-07) kombi izrađena je od izdržljive plastike i savršeno se prilagođava obliku prtljažnika automobila, tako da je možete lako uklopiti u svoj prtljažnik. Visok rub (3 cm) i vodootporan materijal zaštitit će vaš prtljažnik od prolijevanja tekućine i drugih oštjećenja. Središnji dio kade ima poseban tepih, koji sprječava klizanje (anti-slip). Predmeti koje stavite na ovo mjesto ostat će na mjestu čak i pri krivinama. Održavanje je također lako - samo očistite nečistoću vodom i obrišite suhom krpom.

Slike su simbolične.

Kada prtljažnika

Uklapa se u prtljažnik vašeg vozila

Kada za prtljažnik posebno je prilagođena vašem vozilu i savršeno se uklapa u oblik prtljažnika vašeg vozila. U sredini ima protukliznu zaštitu, što sprječava klizanje predmeta kroz prtljažni prostor tijekom vožnje.

​​Kada za prtljažnik posebno je prilagođena vašem vozilu i savršeno se uklapa u oblik prtljažnika vašeg vozila

Brine o urednom prtljažniku

Budući da se uklapa u vaš prtljažnik, bit će lakše održavati red i čistoću prtljažnika. U ovome vam može također pomoći organizator prtljažnika.

Kada prtljažnika lakše održava red i čistoću prtljažnika

Svestrana uporaba

Budući da nudi dobru zaštitu, svestrana je za uporabu. Bavite li se sportom i često stavljate sportsku opremu u prtljažnik i izvan njega? Kada prtljažnika zaštitit će vaš prtljažni prostor od oštećenja i habanja. Ovo će učiniti bezbjednim vaš bicikl za planinu, blatne planinarske čizme, mokri ogrtač itd.

Kada prtljažnika nudi dobru zaštitu, svestrana je za uporabu.

Kvalitetni materijali

Kada za prtljažnik dobro zadržava tekućinu, jer je izrađena od izdržljive plastike koja zadržava vodu. Visok rub (3 cm) zadržavat će tekućinu i prljavštinu u kadi. Središnji dio kade ima poseban tepih, koji sprječava klizanje (anti-slip). Predmeti koje stavite na ovo mjesto ostat će na mjestu čak i pri krivinama.

Kada prtljažnika je izrađena od izdržljive plastike koja zadržava vodu

Jednostavno održavanje

Svi su impresionirani njom, uključujući i zidare, farbare i ostale servisere, jer je lako očistiti tekućinu, prašinu i sitne građevinske materijale. Također ćete bezbrižno smjestiti u prtljažnik odijelo od snijega i skija, blatne cipele ili bicikl, kao i mokro odjelo. Jednostavno ćete isprati kadu pod vodom i obrisati je suhom krpom.

Kada prtljažnika je jednostavna za održavanje.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Polcar

Jedan od največih proizvođača najrazličitijih dijelova za automobile svakako je kompanija Polcar. Smještena je u Varšavi u Poljskoj te je na tržištu prisutna gotovo 30 godina. Proizvodnja je bazirana mahom u matičnoj državi, ali postoje postrojenja i u drugim dijelovima svijeta. Počela je kao kompanija koja je proizvodila termalne dijelove i svjetla, a kasnije se proširila na sve auto dijelove. Zanimljivo je da koriste isključiva svoja novčana sredstva, bez pomoči države i slično, a također ima oko 61,000 metara kvadratnih skladišnog prostora.
 
Za firmu radi oko tri stotine dobavljača. Ističu kako im je glavna odlika ta da kupcima ponude različite kvalitativne i novčane rangove dijelova pa tako se kod njih mogu pronači originalni dijelovi za vozila koji su ujedno i skuplji, te zamjenski dijelovi koji su znatno jeftiniji. S obzirom na ovo, trenutno nude največi izbor rezervnih auto dijelova na tržištu. Posebno su ponosni na svoj katalog nazvan eCar u kojem kupac može birati dio s obzirom na cijenu te starost vlastitog vozila.
 
Trenutno je oko 60,000 proizvoda u tom katalogu koji su zorno prikazani fotografijama i nacrtima.  Kompanija suračuje s poznatim lokalnim dobavljačima auto dijelova u cijelom svijetu koji naručuju dijelove s obzirom na potražnju na tržištu. 
 

Svi znamo, kako je. Prvo kupimo proizvod, stavimo ga na prvu policu i zaboravimo na njega. Zato našim cijenjenim kupcima nudimo mogućnost vraćanja ili zamjene svih proizvoda, sve do 1 godine, i ako zakasne rok za vraćanje od 14 dana, kako to piše u Zakonu o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Auto moto vijesti

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi