Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Košarica je prazna

Napunite košaricu sa proizvodima…

Rashladna tekućina (koncentrat) 1 L

Rashladne tekućine

Rashladna tekućina (koncentrat) 1 L

Rashladna tekućina ne sadrži amine, nitrite i fosfate. Učinkovito djeluje protiv pregrijavanja, oksidacije, pjenjenja i nastanka taloga. Ne oštećuje gumu i aluminij te štiti motor i sustav hlađenja od smrzavanja minimalno 5 godina.

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 180912 (99KPCH1G12N)
 • Količina
  1 L
 • Temperatura
  do -60°C
 • Akcija
  Uštedite 14.00%
  KN 33,50
 • Poštarina: Lakši paket, KN29,95.
  Više na cjenik dostave.

 • Redovna cijena proizvoda: KN38,95 , Vaša ušteda:
  14.00%
  Cijene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cijena proizvoda?

 • Rok dostave: 1-3 dana

Silux Premium

Niste sigurni dali ste odabrali odgovarajući proizvod? Odaberite našu Silux premium uslugu i kupujte bez brige!

Rashladna tekućina ne sadrži amine, nitrite i fosfate. Učinkovito djeluje protiv pregrijavanja, oksidacije, pjenjenja i nastanka taloga. Ne oštećuje gumu i aluminij te štiti motor i sustav hlađenja od smrzavanja minimalno 5 godina.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Glidex

Glidex je brand kompanije Midwest čija se djelatnost mahom bazira na proizvodnji rashladnih tekučina za sve vrste vozila. Naime, ako i malo pomislimo o sustavu automobila, odnosno njegovog motora, onda shvačamo kako je sve prepuno trenja i kad ne bi postojao sustav za hlađenje, sve bi se veoma brzo pregrijalo i došlo ili do kvara ili do zapaljenja. Upravo iz tog razloga je dobra i kvalitetna rashladna tekučina u vozilu i više nego važna. Ona je od neprocjenjive važnosti jer omogučuje normalan rad vašeg automobila. Glidex rashladne tekučine veoma je učinkovita protiv pregrijavanja, pjenjenja, oksidacije i nastanka taloga. 

 

Nadalje, ne sadrže fosfate, amine i nitrite te ne oštečuju aluminij niti gumu, a cijeli sustav štiti od pregrijavanja, ali i smrzavanja punih pet godina. Ono što je posebno zanimljivo jest da se Glidex sredstvo koristi mnogo na prugama u zimskim vremenskim uvjetima. Naime, ova tekučina služi za premazivanje tračnica jer omogučuje da se po njima ne stvara led. Također, ovako premazane tračnice ne privlače pijesak i prašinu te se ne ispire. Midwest je američka kompanija koja je na tržištu prisutna več gotovo detrdeset godina te je osim na američkom prisutna i na drugim svjetskim tržištima, a u proizvodnji poštuju velik broj međunarodnih certifikata kvalitete. 

Svi znamo, kako je. Prvo kupimo proizvod, stavimo ga na prvu policu i zaboravimo na njega. Zato našim cijenjenim kupcima nudimo mogućnost vraćanja ili zamjene svih proizvoda, sve do 1 godine, i ako zakasne rok za vraćanje od 14 dana, kako to piše u Zakonu o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Auto moto vijesti

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi