Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

Romix

Kopča za pričvršćivanje RXB24534, 10 komada

Spojke i montažni dijelovi

Kopča za pričvršćivanje RXB24534, 10 komada

Kopča za pričvršćivanje RXB24534.

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 4164067 (RXB24534)
 • Akcija
  Uštedite 30.00%
  KN 34,15 €4,53
Uštedite kupnjom većih količina:
Naručite sada i proizvod ćete dobiti:
 • Poštarina: Lakši paket, KN35,00 (€4,65).
  Više na cjenik dostave.

 • Redovna cijena proizvoda: KN48,79 (€6,48) , Vaša ušteda:
  30.00%
  Cijene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cijena proizvoda?

Silux Premium

Niste sigurni dali ste odabrali odgovarajući proizvod? Odaberite našu Silux premium uslugu i kupujte bez brige!

Kopča za pričvršćivanje RXB24534.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Romix

Romix ili punog naziva Romix Company Sp. z. o. o. poljska je tvrtka sa sjedištem u Varšavi koja je nastala 1991. godine te se želi nametnuti kao glavni igrač na tržištu Istočne Europe u smislu dijelova za vozila koji se koriste kao zatezači i spone. Trenutno se bave distribucijom i prodajom najrazličitijih sitnih dijelova, spona, veza, zatezača za vozila svih vrsta, kako originalnim, tako i zamjenskim. Posao im posljednjih godina ide jako dobro, imaju oko pedesetak zaposlenih te su najavili izgradnju nove središnjice tvrtke koja bi trebala biti gotova 2015. godine.

Trenutno suračuju s 18 proizvočača ovih dijelova koji su smješteni u najrazličitijim dijelovima svijeta te imaju oko 1,600 vrsta najrazličitijih zatezača i spona za vozila. Dijelovi su to koji se koriste na svim vrstama europskih, američkih i azijskih automobila, a osim za automobile distribuiraju i slične proizvode koji se koriste kod izrade čamaca te namještaja. Kupovina njihovih proizvoda maksimalno je olakšana jer su svi sitni dijelovi pakirani po 5, 10 ili 25 komada po pakiranju te uvedeni pod posebnim brojem kako ne bi bilo zabune. Uz istočnoeuropsko tržište, snabdijevaju i Njemačku, Veliku Britaniju, Norvešku. U ponudi također imaju i kromirana slova te slične ukrase koji se koriste za estetsko poboljšanje izgleda vozila. 

Svi znamo, kako je. Prvo kupimo proizvod, stavimo ga na prvu policu i zaboravimo na njega. Zato našim cijenjenim kupcima nudimo mogućnost vraćanja ili zamjene svih proizvoda, sve do 1 godine, i ako zakasne rok za vraćanje od 14 dana, kako to piše u Zakonu o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi