Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

FER

Univerzalna auto sirena 12Voltna

Sirene

Univerzalna auto sirena 12Voltna

Univerzalna auto sirena 12V/420Hz Električna: /

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 181091 (SG522919)
 • Akcija
  Uštedite 17.00%
  KN 110,39 €14,65
 • Poštarina: Lakši paket, KN35,00 (€4,65).
  Više na cjenik dostave.

 • Redovna cijena proizvoda: KN133,00 (€17,65) , Vaša ušteda:
  17.00%
  Cijene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cijena proizvoda?

Silux Premium

Niste sigurni dali ste odabrali odgovarajući proizvod? Odaberite našu Silux premium uslugu i kupujte bez brige!

Univerzalna auto sirena 12V/420Hz

Električna: /

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

FER

FER je BREND tvrtke Truck-Lite Europe GmbH, u potpunom vlasništvu Truck-Lite Co u SAD-u i vodećeg proizvođača ogledala i rasvjete za teretna vozila i njihove prikolice. Obje tvrtke su članice Penske Corporation u SAD-u. Kombinacijom temeljnih nadležnosti Truck-Lite-a i Truck-Lite Europe sinergije, proširio je svoj tržišni udio u Sjevernoj Americi i Europi.

Truck-Lite iz SAD-a osnovan je 1955. godine i počeo je proizvoditi sigurnosnu rasvjetu za teretna vozila. Danas, sa svojih jedanaest proizvodnih lokacija u Europi i SAD-u, Truck-Lite je jedan od najvećih dobavljača prednjih svjetala, kablova i zrcalnih sustava za vozila i prikolice. Tvrtka zapošljava oko 2350 ljudi i generira oko 443 milijuna dolara godišnje.

U Eisenachu njihov razvojni tim surađuje s najnaprednijim CAE metodama. Iskusni dizajneri, optičari, tehničari optike, elektronički programeri i inženjeri testiraju razvojne odjele i nastoje održati bliski kontakt sa svojim klijentima. Proizvodi se već testiraju u njihovim laboratorijima,u razvojnoj fazi po koracima. U kanalu za svjetla, laboratorij za zaštitu okoliša, laboratorij za elektroniku i akustički laboratorij daju sve od sebe da udovolje različitim profilima zahtjeva koji uvijek zadovoljavaju očekivanja kupaca u pogledu funkcionalnosti i kvalitete.

Postavili su visoke ciljeve zaštite okoliša. U razvoju svojih proizvoda koriste samo ekološke materijale i osigurali su dosljedno provođenje Europske direktive. Tvrtka i njeni zaposlenici imaju veliku ekološku svijest o očuvanju resursa poput vode i električne energije.

Svi znamo, kako je. Prvo kupimo proizvod, stavimo ga na prvu policu i zaboravimo na njega. Zato našim cijenjenim kupcima nudimo mogućnost vraćanja ili zamjene svih proizvoda, sve do 1 godine, i ako zakasne rok za vraćanje od 14 dana, kako to piše u Zakonu o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi