Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

FER

Univerzalna auto sirena K-Jet

Sirene

Univerzalna auto sirena K-Jet

Univerzalna auto sirena 12V/335Hz Električna: K-Jet 2x(6,3-0,8)

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 181068 (SG112949)
 • Akcija
  Uštedite 17.00%
  KN 110,39 €14,65
Naručite sada i proizvod ćete dobiti:
 • Poštarina: Lakši paket, KN35,00 (€4,65).
  Više na cjenik dostave.

 • Redovna cijena proizvoda: KN133,00 (€17,65) , Vaša ušteda:
  17.00%
  Cijene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cijena proizvoda?

Silux Premium

Niste sigurni dali ste odabrali odgovarajući proizvod? Odaberite našu Silux premium uslugu i kupujte bez brige!

Univerzalna auto sirena 12V/335Hz

Električna: K-Jet 2x(6,3-0,8)

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

FER

FER je BREND tvrtke Truck-Lite Europe GmbH, u potpunom vlasništvu Truck-Lite Co u SAD-u i vodećeg proizvođača ogledala i rasvjete za teretna vozila i njihove prikolice. Obje tvrtke su članice Penske Corporation u SAD-u. Kombinacijom temeljnih nadležnosti Truck-Lite-a i Truck-Lite Europe sinergije, proširio je svoj tržišni udio u Sjevernoj Americi i Europi.

Truck-Lite iz SAD-a osnovan je 1955. godine i počeo je proizvoditi sigurnosnu rasvjetu za teretna vozila. Danas, sa svojih jedanaest proizvodnih lokacija u Europi i SAD-u, Truck-Lite je jedan od najvećih dobavljača prednjih svjetala, kablova i zrcalnih sustava za vozila i prikolice. Tvrtka zapošljava oko 2350 ljudi i generira oko 443 milijuna dolara godišnje.

U Eisenachu njihov razvojni tim surađuje s najnaprednijim CAE metodama. Iskusni dizajneri, optičari, tehničari optike, elektronički programeri i inženjeri testiraju razvojne odjele i nastoje održati bliski kontakt sa svojim klijentima. Proizvodi se već testiraju u njihovim laboratorijima,u razvojnoj fazi po koracima. U kanalu za svjetla, laboratorij za zaštitu okoliša, laboratorij za elektroniku i akustički laboratorij daju sve od sebe da udovolje različitim profilima zahtjeva koji uvijek zadovoljavaju očekivanja kupaca u pogledu funkcionalnosti i kvalitete.

Postavili su visoke ciljeve zaštite okoliša. U razvoju svojih proizvoda koriste samo ekološke materijale i osigurali su dosljedno provođenje Europske direktive. Tvrtka i njeni zaposlenici imaju veliku ekološku svijest o očuvanju resursa poput vode i električne energije.

Svi znamo, kako je. Prvo kupimo proizvod, stavimo ga na prvu policu i zaboravimo na njega. Zato našim cijenjenim kupcima nudimo mogućnost vraćanja ili zamjene svih proizvoda, sve do 1 godine, i ako zakasne rok za vraćanje od 14 dana, kako to piše u Zakonu o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi