Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Košarica je prazna

Napunite košaricu sa proizvodima…

Carparts

Žarulja LED tip T5 Žuta

Žarulje LED T5

Žarulja LED tip T5 Žuta

Žarulja LED tip T5 Žuta Količina: 2  

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 150153 (15058c)
 • Tip
  • Led žarulje
  • T5
 • Akcija
  Uštedite 26.00%
  KN 21,09
sati min sek
da robu dobijete najkasnije u
 • Poštarina: Lakši paket, KN29,95.
  Više na cjenik dostave.

 • Redovna cijena proizvoda: KN28,50 , Vaša ušteda:
  26.00%
  Cijene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cijena proizvoda?

Silux Premium

Niste sigurni dali ste odabrali odgovarajući proizvod? Odaberite našu Silux premium uslugu i kupujte bez brige!

Žarulja LED tip T5 Žuta Količina: 2

 

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Carparts

Carparts je američka tvrtka koja se bavi prodajom i distribucijom raznih, sitnijih dijelova za vozila, prije svega raznih retrovizora, žarulja, spojlera i sličnog. Najviše su bazirani na internetsku prodaju ovih dijelova te kažu kako je kod njih moguče naručiti željeni dio 24 sata dnevno sedam dana u tjednu, dakle non stop. Pregled dijelova je znatno olakšan pomoču pretraživača s obzirom na model i marku vozila te naravno godinu proizvodnje. U svojoj ponudi imaju oko milijuna dijelova za vozila svih vrsta, a ne samo za klasične automobile več i za različite kamione. Ponosni su jer su se pokazali kao jedni od najjeftinijih dobavljača dijelova za vozila, a ako se slučajno i nađe isti proizvod kod drugog distributera za manju cijenu, voljni su ponuditi istu, nižu cijenu ili je čak i dodatno smanjiti. Uz svoju internetsku trgovinu također nude proizvode i putem jednog od najpoznatijeg oglasnika na svijetu, a to je eBay.

 

Dakako, ako ste nezadovoljni dijelom kojeg ste naručili, imate mogučnost povrata robe i novca. Carparts nude pregled dijelova s obzirom na automobil kojem je potreban, a također i s obzirom na brand ako želite dio točno određenog proizvođaća. Ako postoji dio kojeg ste oduvijek tražili, a nigdje ga niste mogli pronaći, možda ga imaju baš u Carparts-u. 

Svi znamo, kako je. Prvo kupimo proizvod, stavimo ga na prvu policu i zaboravimo na njega. Zato našim cijenjenim kupcima nudimo mogućnost vraćanja ili zamjene svih proizvoda, sve do 1 godine, i ako zakasne rok za vraćanje od 14 dana, kako to piše u Zakonu o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Auto moto vijesti

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi