Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

Philips

Par žarulja Philips 12V H7s 55W Night Guide

Žarulje H7

Par žarulja Philips 12V H7s 55W Night Guide

Par žarulja Philips 12V H7s 55W Night Guide Preporučuje i koristi ADAC, dva puta duži životni vijek, iznad 50% više svjetlosti, 3 color safety, za farove s lećom.

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 140087 (PH12972XV+S2)
 • Tip
  • H7
 • Akcija
  Uštedite 32.00%
  KN 245,48
Uštedite kupnjom većih količina:
 • Poštarina: Lakši paket, KN29,95.
  Više na cjenik dostave.

 • Redovna cijena proizvoda: KN361,00 , Vaša ušteda:
  32.00%
  Cijene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cijena proizvoda?

 • Rok dostave: 1-3 dana

Silux Premium

Niste sigurni dali ste odabrali odgovarajući proizvod? Odaberite našu Silux premium uslugu i kupujte bez brige!

Par žarulja Philips 12V H7s 55W Night Guide Preporučuje i koristi ADAC, dva puta duži životni vijek, iznad 50% više svjetlosti, 3 color safety, za farove s lećom.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Philips

Philips je vjerojatno najpoznatija nizozemska tvrtka, a odlikuje se dugom poviješču proizvodnje te je njezina glavna djelatnost proizvodnja rasvjetnih tijela, kako za kučanstva tako i za vozila i šire. Tvrtka je osnovana 1891. godine, a sjedište joj je u Amsterdamu. Osnovao ju je Gerard Philips u Eidenhovenu kupivši jednu veliku halu u kojoj je počeo s proizvodnjom žarulja.  Prisutna je na oko 60 tržišta na svijetu te ima oko 124,000 zaposlenika. Osim rasvjetom kompanija se veoma mnogo bavi i zdravljem i aktivnostima vezanima za zdravlje i zaštitu zdravlja te stilovima života, ali i proizvodnjom elektroničkih uređaja.

 

Posebno je zanimljivo da je 1928. godine Philips osnovao i svoju radijsku postaju.  Prema mjerenjima iz 2012. godine Philips žarulje su najkorištenije na svijetu, a od tada, krizi usprkos, tvrtka bilježi rast prodaje, prije svega zbog velike aktivnosti na japanskom teritoriju. Kada govorimo o žaruljama za vozila, tvrtka se bavi proizvodnjom klasičnih rasvjetnih tijela za sve poznatije marke automobila te ih karakterizira trajnost i maksimalna učinkovitost. Na neke od rasvjetnih tijela za vozila stavljaju plavu kapu na vrhu čime se dobiva bolji estetski izgled vozila. Sva rasvjetna tijela za vozila proizvodi pod nazivom Philips Automotive Lighting te ih distribuira na svim kontinentima. 

Svi znamo, kako je. Prvo kupimo proizvod, stavimo ga na prvu policu i zaboravimo na njega. Zato našim cijenjenim kupcima nudimo mogućnost vraćanja ili zamjene svih proizvoda, sve do 1 godine, i ako zakasne rok za vraćanje od 14 dana, kako to piše u Zakonu o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Auto moto vijesti

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi