Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Košarica je prazna

Napunite košaricu sa proizvodima…

Carparts

H3 žarulje 55W / 12V

Žarulje H3

H3 žarulje 55W / 12V

H3 žarulje 55W / 12V Količina: 2 Žarulje su napunjene Xenon plinom koji omogućava bolje osvjetljenje i daje plavo-bijeli odsjaj vašim farovima. Upozorenje! Zbog iznimno jakog osvjetljenja žarulje nisu dozvoljene za upotrebu u prometu, nego samo za privatne ili autoshow namjene.

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 150194 (189234)
 • Tip
  • H3
 • Akcija
  Uštedite 28.00%
  KN 88,92
 • Poštarina: Lakši paket, KN29,95.
  Više na cjenik dostave.

 • Redovna cijena proizvoda: KN123,50 , Vaša ušteda:
  28.00%
  Cijene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cijena proizvoda?

Silux Premium

Niste sigurni dali ste odabrali odgovarajući proizvod? Odaberite našu Silux premium uslugu i kupujte bez brige!

H3 žarulje 55W / 12V Količina: 2 Žarulje su napunjene Xenon plinom koji omogućava bolje osvjetljenje i daje plavo-bijeli odsjaj vašim farovima. Upozorenje! Zbog iznimno jakog osvjetljenja žarulje nisu dozvoljene za upotrebu u prometu, nego samo za privatne ili autoshow namjene.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Carparts

Carparts je američka tvrtka koja se bavi prodajom i distribucijom raznih, sitnijih dijelova za vozila, prije svega raznih retrovizora, žarulja, spojlera i sličnog. Najviše su bazirani na internetsku prodaju ovih dijelova te kažu kako je kod njih moguče naručiti željeni dio 24 sata dnevno sedam dana u tjednu, dakle non stop. Pregled dijelova je znatno olakšan pomoču pretraživača s obzirom na model i marku vozila te naravno godinu proizvodnje. U svojoj ponudi imaju oko milijuna dijelova za vozila svih vrsta, a ne samo za klasične automobile več i za različite kamione. Ponosni su jer su se pokazali kao jedni od najjeftinijih dobavljača dijelova za vozila, a ako se slučajno i nađe isti proizvod kod drugog distributera za manju cijenu, voljni su ponuditi istu, nižu cijenu ili je čak i dodatno smanjiti. Uz svoju internetsku trgovinu također nude proizvode i putem jednog od najpoznatijeg oglasnika na svijetu, a to je eBay.

 

Dakako, ako ste nezadovoljni dijelom kojeg ste naručili, imate mogučnost povrata robe i novca. Carparts nude pregled dijelova s obzirom na automobil kojem je potreban, a također i s obzirom na brand ako želite dio točno određenog proizvođaća. Ako postoji dio kojeg ste oduvijek tražili, a nigdje ga niste mogli pronaći, možda ga imaju baš u Carparts-u. 

Svi znamo, kako je. Prvo kupimo proizvod, stavimo ga na prvu policu i zaboravimo na njega. Zato našim cijenjenim kupcima nudimo mogućnost vraćanja ili zamjene svih proizvoda, sve do 1 godine, i ako zakasne rok za vraćanje od 14 dana, kako to piše u Zakonu o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Auto moto vijesti

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi