Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Košarica je prazna

Napunite košaricu sa proizvodima…

Narva

TWIN SET žarulja NARVA H1 RANGE POWER WHITE

Žarulje H1

TWIN SET žarulja NARVA H1 RANGE POWER WHITE

TWIN SET žarulja NARVA H1 RANGE POWER WHITE Automobilske žarulje H1 RANGE POWER WHITE (RPW) 12V 55W Žarulja s lijepom bijelom svjetlošću 4500K. U paketu se nalaze dvije žarulje. Philipsovo ime je VisionPlus. Za sve kojma je najbitnija kvaliteta i sigurnost - naravno, po najnižoj cijeni. Proizvodi p ... Pročitaj više

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 140108 (NAR48641)
 • Tip
  • H1
 • Akcija
  Uštedite 28.00%
  KN 106,02
 • Poštarina: Lakši paket, KN29,95.
  Više na cjenik dostave.

 • Redovna cijena proizvoda: KN147,25 , Vaša ušteda:
  28.00%
  Cijene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cijena proizvoda?

 • Rok dostave: 1-3 dana

Silux Premium

Niste sigurni dali ste odabrali odgovarajući proizvod? Odaberite našu Silux premium uslugu i kupujte bez brige!

TWIN SET žarulja NARVA H1 RANGE POWER WHITE Automobilske žarulje H1 RANGE POWER WHITE (RPW) 12V 55W Žarulja s lijepom bijelom svjetlošću 4500K. U paketu se nalaze dvije žarulje. Philipsovo ime je VisionPlus. Za sve kojma je najbitnija kvaliteta i sigurnost - naravno, po najnižoj cijeni. Proizvodi poduzeće Narva iz Njemačke koje je dio grupe PHILIPS.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Narva

NARVA je njemačka tvrtka koja se bavi proizvodnjom rasvjetnih tijela za automobile, autobuse, kamione i motorkotače te se u novije vrijeme sve više bave, uz klasična svjetla, i proizvodnjom xenon rasvjete za koju mnogi kažu da je budučnost auto rasvjete. Tvrtka je nastala 1948. godine, dakle odmah nakon Drugog svjetskog rata, i odmah se počela baviti proizvodnjom svjetala za vozila. Od samih početaka radili su i na stvaranju tehnologije pomoču koje bi mogli isporučiti najbolja svjetla za svakog vozača i njegove potrebe.  Tvrtka je dobila ovo ime – NARVA 1957. godine i to inkorporacijom naziva za tri najvažnije komponente za stvaranje dobre žarulje – nitrogen, argon i vakuum.

 

Jedna je od prvih tvrtki koja je započela s proizvodnjom halogenih žarulja za vozila te je bila prva tvrtka koja ih je predstavila na američkom tržištu. Od 2012. godine NARVA postaje dio Phillips grupe za automobilsku industriju.  U svojoj ponudi imaju najrazličitije vrste rasvjetnih tijela   za vozila te streme tome da svi imaju veoma dugačku trajnost. Jedno vrijeme najpopularnije su bile halogene lampe, no onda su primat preuzele LED žarulje. Zadnjih nekoliko godina na popularnosti dobivaju i xenon žarulje koje su tri puta trajnije od halogenih i koje ova tvrtka proizvodi. 

Svi znamo, kako je. Prvo kupimo proizvod, stavimo ga na prvu policu i zaboravimo na njega. Zato našim cijenjenim kupcima nudimo mogućnost vraćanja ili zamjene svih proizvoda, sve do 1 godine, i ako zakasne rok za vraćanje od 14 dana, kako to piše u Zakonu o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Auto moto vijesti

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi