Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Košarica je prazna

Napunite košaricu sa proizvodima…

Osram

Žarulja Osram H9

Druge žarulje

Žarulja Osram H9

Žarulja Osram H9.snaga: 65W, napon: 12V

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 1283749 (99ZS005A)
 • Tip
  • PK22s
 • Akcija
  Uštedite 29.00%
  KN 16,19
Uštedite kupnjom većih količina:
sati min sek
da robu dobijete najkasnije u
 • Poštarina: Lakši paket, KN29,95.
  Više na cjenik dostave.

 • Redovna cijena proizvoda: KN22,80 , Vaša ušteda:
  29.00%
  Cijene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cijena proizvoda?

Silux Premium

Niste sigurni dali ste odabrali odgovarajući proizvod? Odaberite našu Silux premium uslugu i kupujte bez brige!

Žarulja Osram H9.snaga: 65W, napon: 12V

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Osram

OSRAM je njemačka kompanija koja je nastala davne 1906. godine i koja dakle danas bilježi respektabilnu povijest dulju od stotinu godina.  Tvrtka se nije odmah tako zvala več je taj naziv nastao  nekoliko godina kasnije i to od naziva za dva glavna sastojka od kojih su se pravile tadašnje žarne niti – OSmij i volfRAM. Ubrzo je glavni dioničar ove tvrtke postao Siemens i to se zadržalo sve do 2013. godine. Zaštitni znak kompanije, žarulja s istaknutom žarnom niti, koji je to ostao i do danas, nastao je 1919. godine.
 
Tvrtka danas proizvodi najrazličitije žarulje, kako za kučanstva tako i za vozila te je u bilo kojoj branši ime koje znači kvalitetu i trajnost. U kompaniji kažu kako se u vrijeme kada se započinjali svoju uspješnu poslovnu priču nije moglo ni zamisliti što se sve sa svjetlom može učiniti – primjerice pročiščavati vodu, ali i štošta drugo te da če svjetlo postati jedan od glavnih faktora sigurnosti u prometu, prije svega u nočnim uvjetima, ali i u lošim vremenskim uvjetima. Također, treba znati i da se infra crveno svjetlo koristi za senzore za kišu na automobilima. Strast prema inteligentnoj rasvjeti nešto je što če ovu kompaniju voditi i godinama koje su ispred nas, to je sasvim sigurno. 
 

Svi znamo, kako je. Prvo kupimo proizvod, stavimo ga na prvu policu i zaboravimo na njega. Zato našim cijenjenim kupcima nudimo mogućnost vraćanja ili zamjene svih proizvoda, sve do 1 godine, i ako zakasne rok za vraćanje od 14 dana, kako to piše u Zakonu o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Auto moto vijesti

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi