Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

1
2
3

Sredstva za poliranje

Broj proizvoda u kategoriji: 152
Neki proizvodi u donjoj kategoriji su univerzalni i bit će prikazani bez obzira na izabrano vozilo.

100% PRAVI REZERVNI AUTO DIJELOVI ZA SVAKU NARUDŽBU!

Odaberite uslugu Silux Premium za kupovinu bez briga.

Još
114
proizvoda

Sredstva za poliranje

Sredstva za poliranje, poput paste za poliranje, namijenjena su poliranju vozila i uklanjanju manjih oštećenja ili nedostataka na vozilu. Razne ogrebotine i rupice uzrokovane padom grančica drveća i kamenčića na cesti mogu se ukloniti bez lakiranja, ako automobil nije previše oštećen. Takve manje probleme možete otkloniti kod kuće ručnim ili strojnim poliranjem, upotrebom polirne paste ili voska, uz korištenje krpe, kao i raznim drugim sredstvima za uklanjanje ili prekrivanje oštećenja, koja se mogu naći u našoj ponudi.

Pobrinite se za ljepši automobil

Danas je vozačima na raspolaganju raznolika autokozmetika s kojom mogu temeljito očistiti i održavati svoj automobil. Ako redovito koristite autokozmetiku, posebice sredstva za poliranje, automobil će izgledati novo čak i nakon više godina korištenja. Ako je automobil samo prljav, obično ga je lako oprati i ukloniti mrlje, ali teže je osigurati da on ostane bez ogrebotina i drugih sličnih vidljivih oštećenja.

No, za takve stvari koristi se pasta za poliranje, kojom možete spriječiti stvaranje većih oštećenja ili uspješno prekriti manje štete na laku vašeg limenog ljubimca. Na raspolaganju je nekoliko vrsta takvih pasti za poliranje, kao i razna druga sredstva za poliranje i prekrivanje oštećenja. Izbor je izuzetno velik i postoji nekoliko mogućnosti među kojima možete pronaći onu koja vam najbolje odgovara. Važno je samo da se prilikom korištenja sredstva za poliranje pridržavate uputa proizvođača, a u slučaju većih oštećenja laka ili boje, najbolje je što prije posjetiti auto lakirera.

Sredstva za poliranje u obliku olovke

Vrlo popularno sredstvo za poliranje je ono u obliku olovke. Vrlo je popularno zbog jednostavnosti korištenja. Ovo sredstvo za poliranje držite u ruci kao olovku i samo prelazite po oštećenjima kao da pišete olovkom. U slučaju nekih manjih oštećenja, poput crta na laku, ovakvo sredstvo za poliranje automobila može biti vrlo učinkovito. No, kada je oštećenje ipak nešto veće, bolje se odlučiti za neko drugo sredstvo, primjerice za pastu za poliranje.

Koja je najbolja pasta za poliranje?

Neki se zaklinju da je najbolje korištenje auto voska, drugi pak smatraju da su najbolja razna sredstva za uklanjanje oštećenja, dok velika većina smatra da je pasta za poliranje najbolji način da se riješite sitnih oštećanja na laku. Koju ćete koristiti ovisi o boji vašeg automobila, ali i o tome što biste željeli postići. Naime, pasta za poliranje može biti namijenjena običnom laku, ali može se koristiti i za obradu metalnog laka, ovisno o njezinoj granulaciji. Prije nego što odaberete i kupite, potrebno je paziti koja je vrsta paste i čemu je namijenjena te je koristiti na ispravan način, prema uputama proizvođača.

U našoj web trgovini pronaći ćete mnoga sredstva za poliranje koja su dokazano djelotvorna i vrlo kvalitetna. To jamče i poznati proizvođači, koji će se pobrinuti da vaša pasta za poliranje dobro obavi svoj posao, ako je koristite u skladu s uputama. Također je vrlo važno i kakvu krpu koristite i kako se pasta za poliranje nanosi na automobil. Međutim, za manje rupice ili manja oštećenja boje vozila prikladnija su razna druga sredstva za poliranje i uklanjanje oštećenja. Stoga pogledajte našu ponudu i odaberite što vam treba da bi vaš automobil opet izgledao prekrasno.

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi