Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

GoodYear

Tekućina za pranje stakla Goodyear, 2 litra

Sredstva za čišćenje vanjštine

Tekućina za pranje stakla Goodyear, 2 litra

Tekućina za pranje stakla Goodyear. Količina: 2 litra. Limun.

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 4302578 (77838)
 • Akcija
  Uštedite 15.00%
  KN 40,38 €5,36
 • Poštarina: Lakši paket, KN35,00 (€4,65).
  Više na cjenik dostave.

 • Redovna cijena proizvoda: KN47,50 (€6,30) , Vaša ušteda:
  15.00%
  Cijene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cijena proizvoda?

Silux Premium

Niste sigurni dali ste odabrali odgovarajući proizvod? Odaberite našu Silux premium uslugu i kupujte bez brige!

Tekućina za pranje stakla Goodyear. Količina: 2 litra. Limun.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

GoodYear

GoodYear gume poznate su širokoj populaciji, a dolaze iz američke tvornice guma koja je pod punim nazivom The GoodYear Tire & Rubber Company. Sjedište tvrtke smješteno je u gradu Ohio, a osnovana je 1989. godine. Tadašnja firma imala je 13 zaposlenih te je mahom proizvodila gume za bicikle i konjske kočije te razne druge gumene predmete. Tek kasnije se profilira kao tvornica za gume za automobile, a danas je ubrojena među top pet svjetskih proizvođaća guma, s time da osim što proizvodi gume za automobile, također proizvodi i gume za velike radne strojeve, kamione, zrakoplove, trkače automobile. Kompanija je dobila ime po Charlesu Goodyearu koji je izumio proces vulkanizacije gume kojim se znatno povečala njezina izdržljivost  te tako omogučila razvoj suvremenih guma za prijevozna sredstva kakva danas poznajemo. 
 
Osim po gumama za vozila, GoodYear je svjetski poznat i po cepelinu s natpisom kompanije koji služi za reklamiranje te je danas to jedan od najpoznatijih reklamnih poteza u Sjedinjenim Državama, ali i šire. Prvi cepelin s natpisom GoodYear pojavio se još davne 1925. godine. Zanimljivo je da je tvrtka najuspješniji snabdjevać gumama u Formuli 1 s obzirom na ostvareni broj pobjeda kada su se koristile ove gume, međutim od 1998. godine se povukla iz sporta. 

Svi znamo, kako je. Prvo kupimo proizvod, stavimo ga na prvu policu i zaboravimo na njega. Zato našim cijenjenim kupcima nudimo mogućnost vraćanja ili zamjene svih proizvoda, sve do 1 godine, i ako zakasne rok za vraćanje od 14 dana, kako to piše u Zakonu o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi