Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

Michelin

Osvježivač zraka NIG30329 - Vanilija

Auto mirisi

Osvježivač zraka NIG30329 - Vanilija

Osvježivač zraka NIG74295. miris: Vanilija.

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 4626713 (NIG30329)
 • Akcija
  Uštedite 10.00%
  KN 25,65
 • Poštarina: Lakši paket, KN29,95.
  Više na cjenik dostave.

 • Redovna cijena proizvoda: KN28,50 , Vaša ušteda:
  10.00%
  Cijene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cijena proizvoda?

 • Rok dostave: 1-3 dana

Silux Premium

Niste sigurni dali ste odabrali odgovarajući proizvod? Odaberite našu Silux premium uslugu i kupujte bez brige!

Osvježivač zraka NIG74295. miris: Vanilija.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Michelin

Dobrodošli, upoznajte trenutno drugog največeg proizvođača guma na svijet! Tako je, to je francuska tvrtka Michelin koja po zaradi i proizvodnji opasno dahče za vratom vodečem Bidgestoneu. Michelin je s vremenom kupio druge, manje proizvođače guma kao što su Riken, Kleber, Tigar, Kormoran, Uniroyal te brojne druge.  Michelin je prepoznatljiv po svojoj maskoti, čovjeku koju izgleda kao da je sastavljen od guma. Službeno ime mu je Bibendum, a kolokvijalno ga se naziva Michelin Man.  Iz ove kompanije, osim što stalno izlaze kvalitetne gume za sve tipove vozila, također su došle i brojne inovacije na području guma pa je tako manje poznato da je Michelin izumio i gume za vlakove koje se zapravo koriste po traćnicama!
 
Kao i mnoge druge kompanije, tako je i Michelin započeo svoju povijest još u 19. stolječu i to kao proizvođać gumenih predmeta te su ga osnovala dva brata.  Bilo je tu mnogo uspona i padova, no ćini se ipak više uspona jer danas ne postoji čovjek pa makar i ne bio vlasnik vozila koji nije čuo za gume 'michelinke'.  Osim proizvodnjom guma kompanija izdaje i turistički vodič te se dodjeljuju tzv. 'michelinove zvijezde' restoranima s obzirom kako se ocjeni njihova izvrsnost. 

Svi znamo, kako je. Prvo kupimo proizvod, stavimo ga na prvu policu i zaboravimo na njega. Zato našim cijenjenim kupcima nudimo mogućnost vraćanja ili zamjene svih proizvoda, sve do 1 godine, i ako zakasne rok za vraćanje od 14 dana, kako to piše u Zakonu o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Auto moto vijesti

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi