Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

Karavani s terenskim ambicijama

27.09.2019

Karavani su kod nas vrlo cijenjena vrsta vozila jer daju mogućnost prijevoza tereta i većeg broja putnika. Međutim, u novije vrijeme pojavljuje se sve više automobila koji su karavani, a imaju mnoge karakteristike terenaca.

Karavani s terenskim ambicijama

Tu se radi o povišenim automobilima s pogonima na sva četiri kotača. Ovo zapravo nije ništa novo jer su ovakva vozila poznata još od devedesetih godina 20. stoljeća, ali u ovo naše doba popularnost im raste. Upoznajmo najpoznatije!

Volvo V90 Cross Country

Ovaj je automobil s obzirom na standardnu verziju povišen za dobrih 65 mm te je proširen i trag kotača, za 40 mm straga i 20 mm sprijeda. Kabina za putnike je ista kao i kod prethodnika ovog modela, a to i ne čudi jer je kabina doista savršena te upravljačkom pločom dominira veliki tablet.  Prtljažnik nudi zavidnih 560 litara, a kada se proširi raste na fenomenalne 1526 litre! Radi se o dizelskom D7 četverocilindrašu koji nudi 232 KS i 480 Nm koji ima dva sekvencijalna turbopunjača i automatski mjenjač s osam stupnjeva. Troši 6,6 litara, a u gradskoj vožnji dodajte još litru gore. Komfor je velik, a dinamika vožnje se prilagođava pomoću Drive Mode kotačića.

Mercedes E klasa All Terrain

S obzirom na standardni model viši je 29 mm te posjeduje prilagodljivi ovjes Air Body Control. Zahvaljujući ovoj značajci moguće ga je prilagođavati s obzirom na teren u rasponu do 35 mm.  Na ovaj način automobil se odiže od 121 do 156 mm pa je prilagođen vožnji na doista teško dostupnim terenima. Vozilo ima i sustav Dynamic Select koji vozaču omogućuje da preko komandi na prednjoj ploči podešava gotovo sve na vozilu. Osim što je izrazito visok, prepoznaje se i po specifičnoj maski hladnjaka , rubovima blatobrana, stražnjem braniku od tri dijela, itd. Unutrašnjost je ekskluzivna, a posebno se ističu navlake koje su izabrane baš za ovaj model. 

Audi A6 All-Road

Impresivan je to automobil koji neće malo kojeg ljubitelja automobila ostaviti bez daha već na prvi pogled. Linije su utegnute i elegantne, ima proširena kućišta za kotače, a posebno je dojmljiva singleframe rešetka napravljena u aluminijskoj optici. Podvozje je posebno zaštićeno cijelom svojom duljinom te je impresivan i krovni spojler te nosači. Boja u kojoj se model može dobiti je tako zvana Java smeđa koja daje poseban, zlatkasti sjaj, što cijelu priču zaokružuje na doista jedinstven način. Automobil ima brojne kamere i senzore koje služe za najrazličitije stvari pa se tako primjerice preko njih podešavaju i svjetla sastavljena od inovativnih LED dioda koje se mogu prigušivati. Može se naručiti kao dizelaš ili benzinac.

Audi All-road

Škoda Octavia Scout

Za ovaj model znalci će reći da će vam dati jako mnogo, gotovo jednako kao i razvikanije marke, ali uz nižu cijenu. Podnica je Ood tla podignuta 17 cm te ima odličnu zaštitu podvozja, ali je nešto kraća s obzirom na razvikaniju konkurenciju. Nudi 150 KS, uz pogon na sva četiri kotača, ima elektronički nadziranu spojku Haldex na lameli, čime se osigurava mirnoća i stabilnost. Kada se radi o manjim brzinama od velike je pomoći i EDS (elektronička blokada diferencijala). Prtljažnik je veličine 610 litara, a može porasti na 1740 litara te je i prtljažnik i cijeli automobil prepun ladica i pretinaca što će cijeloj obitelji dati prostora za pohranu mnogo stvari. 

Subaru Outback

Oni koji su ga vozili kažu da vas neće razočarati, bilo da se vozite po asfaltu, bilo da ste u nekoj divljini u prirodi. Od tla je podignut 20 cm, ima pogon na sva četiri kotača te se radi o iznimno čvrstom i prostranom automobilu. U vozilo je ukomponiran sustav Eye Sight koji pomoću niza kamera i senzora regulira razne stvari, primjerice automatsko kočenje ili aktivni tempomat. Radi se o korpulentnom dizelašu 2.0 TDI koji ima 150 KS. 

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi