Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

Set alata za demontažu unutrašnjih dijelova u automobilu

26.08.2019

Unutrašnjost automobila za mnoge se čini kao znanstvena fantastika, posebice kod ovih novijih automobila u kojima ima mnogo sitnih dijelova, utora, vijaka i tko zna čega sve ne. Ne znamo čini li se to samo nama, ali unutrašnjost onih starijih automobila kao da je bila jednostavnija i s manje mjesta koja bi se mogla otvoriti ili odvojiti.

Set alata za demontažu unutrašnjih dijelova u automobilu

Ipak, ne treba zbog ovoga jadikovati jer u svojoj ponudi imamo set alata za demontažu unutrašnjih dijelova na automobilu koji će vam pomoći da baš svaki utor ili vijak otvorite i provjerite ili ga čak i zamijenite.

Radi se o paketu od dvanaest dijelova za demontažu unutrašnjih dijelova u automobilu koji su napravljeni ili od plastike ili od željeza ili pak u kombinaciji  ta dva materijala. Alat je dizajniran na poseban način kako bi se njime gotovo sve u unutrašnjosti vašeg vozila moglo otvoriti, a da se ne ošteti. Odličan je za otvaranje raznih obloga, širokih i/ili uskih rubova, najrazličitijih traka i ručkica. Osim na plastici može se koristiti i ako u unutrašnjosti imate kakav drveni dio (bez obzira radi li se o tvrdom ili mekom drvetu) ili dijelovima od kože pa čak i na tapeciranim dijelovima. 

Radi se o alatu koji funkcionira na principu odvijača, raznih tankih nožića ili turpijica, kuka, rašlji i slično. Izrađen je doista na zanimljiv i kreativan način pa čak i pri prvom pogledu na ovaj alat dobivate dojam kako ne postoji utor ili vijak u koji se ne mogu ugurati i otvoriti ga. Stoga ako vam je kovanica upala u utor iz kojeg ste pomislili kako nema šanse da ćete je ikada više iščupati, probajte s ovim alatom za demontažu unutrašnjih dijelova na automobilu. 

Ovaj je alat izrađen s idejom da je unutrašnjost svakog vozila osjetljiva i na njoj se lako mogu stvoriti ogrebotine ili razna udubljenja ako se koristi nestručni alat. Korištenjem ovog seta u kojem možete pronaći alat za bilo koji utor ili vijak, osiguravate se da će vaš popravak ili demontaža proći bez dodatnih ogrebotina ili oštećenja na kokpitu ili bilo kojem drugom dijelu karoserije. Svaki dio seta lako pristaje u ruku te ulazi ondje gdje vam je potrebno. Primjerice, mnogi vozači žele rastvoriti radijski prijemnik s ciljem da ga bolje očiste ili jednostavno zato jer šumi i ne radi dobro pa ga žele popraviti. Pomoću ovog alata ovakav zadatak postaje jednostavan jer ćete u setu zasigurno pronaći dio koji će lako otvoriti vijke i k tome još skinuti razne plastične dijelove ili obloge kojima je obično zaštićena unutrašnjost audio sistema u vozilu. Nakon toga možete se baciti na problem i riješiti ga. 

Set alata za demontažu unutrašnjih dijelova u automobilu je lagan, jeftin i malen te ga možete pospremiti na bilo koje mjesto u vozilu sa sigurnošću da će vam biti od velike koristiti jednom kada ga zatrebate. Jednostavno ga možemo usporediti s malenim etuijem u kojem su škarice, turpijica i grickalica za nokte koji se nalazi u gotovo pa svakoj ženskoj torbici – ne zauzima mnogo mjesta, a velika je pomoć u izrazito kriznim situacijama! Neka se i jedan set za demontažu unutrašnjih dijelova automobila nađe i u vašoj torbici ili u pretincu automobila!

Set za demontažo

Auto moto vijesti

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi